Η Μπαρτσελόνα ζητά από το "μαύρο πρόβατο" να θυσιαστεί στον βωμό των εσόδων, δεν αφορά την κόκκινη κάρτα η κίνηση της διοίκησης

Η κίνηση αυτή, αν πράγματι επιβεβαιωθεί, θα αναιρέσει προηγούμενους ισχυρισμούς του Λαπόρτα και πλήττει την αξιοπιστία του όσον αφορά τα οικονομικά του συλλόγου.

Barcelona's Ronald Araujo, left, argues with referee Cesar Soto Grado during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, April 21, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) AP

Δημοσίευμα-βόμβα από την Ισπανία ταράσσει περαιτέρω τα νερά στην καταρρακωμένη πλέον Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα λοιπόν με αυτό, ο σύλλογος προσπαθεί να πείσει τον Αραούχο να "θυσιαστεί" παίρνοντας μεταγραφή προκειμένου να έχει έσοδα η ομάδα.

Είναι γνωστό πως η οικονομική κατάσταση των "Μπλαουγκράνα" δεν είναι και η καλύτερη, όμως σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το εν λόγω σενάριο, τότε ο πύργος από τα τραπουλόχαρτα δεν θα υφίσταται πια. Ο Λαπόρτα είχε υποστηρίξει πως δεν υπάρχει η πρόθεση, αλλά ούτε και η ανάγκη πώλησης καλών παικτών της Μπαρτσελόνα επειδή η ρευστότητα του συλλόγου έχει βελτιωθεί. Ωστόσο ίσως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα να έκανε λάθος εκτίμηση ή να προσπάθησε να καλύψει το πρόβλημα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα θα αποχαιρετήσει τον Αραούχο με ένα ποσό της τάξεως των 80 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς και πως αυτή η κίνηση δεν συνδέεται με την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο αγώνα απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, εξέλιξη που οδήγησε εν πολλοίς στον αποκλεισμό από το Champions League.

Ο Χουάν Λαπόρτα θεωρεί ότι ο Ουρουγουανός μπορεί να σώσει την οικονομική κατάσταση του συλλόγου και να επιτρέψει να γίνουν μεταγραφές το καλοκαίρι, γι' αυτό και ζητά από τον κεντρικό αμυντικό να δεχθεί μία πιθανή ικανοποιητική προσφορά, η οποία παρεμπιπτόντως θα μπορούσε να σημαίνει και αύξηση αποδοχών για τον 25χρονο .

Το γεγονός ότι οι ατζέντηδες του ποδοσφαιριστή δεν έχουν έρθει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για νέο συμβόλαιο θα μπορούσε επίσης να ωθήσει τον παίκτη να φύγει. Όμως, η μεταγραφή του μπορεί να μην είναι αρκετή για τους Καταλανούς ώστε να προβούν σε ποιοτική αγορά-αγορές στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ντε Τσέρμπι το πήρε απόφαση και αφήνει την Μπράιτον, ακούει προτάσεις από όλες τις ομάδες

Ο Σερ Άλεξ και η χρυσή σελίδα της Γιουνάιτεντ στο Disney Plus, 7ψήφιο το νούμερο της προσφοράς

News 24/7

24MEDIA NETWORK