Ικάρντι: Η Νάρα αποκάλυψε ποιες δύο ομαδάρες τον θέλουν

Πως ισχύουν οι φήμες που θέλουν τον Μάουρο Ικάρντι να βρισκεται στο στόχαστρο τόσο της Ρόμα όσο και της Μίλαν αποκάλυψε η Γουάντα Νάρα.

FILE - In this file photo dated Sunday, March 15, 2015, Inter Milan's Mauro Icardi, reacts after missing a chance to score during a Serie A soccer match against Cesena, at the San Siro stadium in Milan, Italy.  Prolific striker Mauro Icardis arrival at French champion Paris Saint-Germain impressed with 20 goals in 31 games when the league season was stopped because of the coronavirus pandemic. (AP Photo/Luca Bruno, FILE)
Δεν έχει τέλος η σαπουνόπερα Ικάρντι - Νάρα AP PHOTO/LUCA BRUNO

Στην Γαλατασαράι αγωνίζεται τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Μάουρο Ικάρντι, ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν, και με τις εμφανίσεις του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Πρόσφατα σενάρια ήθελαν τον Αργεντίνο να βρίσκεται στη λίστα τόσο της Ρόμα όσο και της Μίλαν για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Αυτά τα δημοσιεύματα επιβεβαίωσε η Γουάντα Νάρα, η οποία φέρεται να είναι και πάλι μαζί με τον Ικάρντι, παρά τις φήμες που τους ήθελαν να ζουν πλέον χωριστά.

"... Τόσο η Ρόμα όσο και η Μίλαν από την Ιταλία θέλουν να υπογράψουν τον Ικάρντι. Τα ρεπορτάζ είναι αληθινά..."

Θυμίζουμε, ότι το συμβόλαιο του Ικάρντι με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το καλοκαίρι του 2024 με την γαλλική ομάδα να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον έχει στα πλάνα της.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

F1: "Τρελό" σενάριο φέρνει στην ίδια ομάδα Φέτελ και Αλόνσο

Λίβερπουλ: Επέστρεψε ο ποδοσφαιριστής "φάντασμα" με τα 76 λεπτά συμμετοχής

Ίντερ: Ο Ιντζάγκι "διώχνει" σημαία της ομάδας, ενδιαφέρονται τρία μεγαθήρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK