Κανσέλο: Μετά την Μπάρτσα, κορυφαία ομάδα της Premier League θέλει να τον πάρει από την Σίτι

Το ενδεχόμενο απόκτησης του Ζοάο Κανσέλο εξετάζει η Άρσεναλ, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής δεν αναμένεται να μείνει στην Μάντσεστερ Σίτι.

Bayern's Joao Cancelo applauds fans at the end of the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. Manchester City won 3-0. (AP Photo/Jon Super)
ο Ζοάο Κανσέλο χειροκροτά τους οπαδούς AP

Στην Μπάγερν Μονάχου με την μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Σίτι αγωνίζεται ο Ζοάο Κανσέλο από τον περασμένο χειμώνα, έπειτα από ρήξη στις σχέσεις του ποδοσφαιριστή με τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Στη συμφωνία μεταξύ της Μπάγερν και του ποδοσφαιριστή υπάρχει ρήτρα αγοράς του ύψους 70.000.000 ευρώ, η οποία πολύ δύσκολα θα καταβληθεί.

Τις εξελίξεις στην υπόθεση Κανσέλο παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ, με τον Ζόρζε Μέντες μάλιστα να προτείνει τον ποδοσφαιριστή στην Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Πορτογαλικής εφημερίδας A Bola που αναπαράγει και το FootMercato, η Άρσεναλ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και αναμένεται να κινηθεί για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε πως Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, παρά το γεγονός πως είναι κύριοι πρωταγωνιστές της φετινής Premier League, έχουν εξαιρετικές σχέσεις, κάτι που αποδεικνύουν και τα πρόσφατα deal στις υποθέσεις των Ζιντσένκο και Ζέσους.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Τα έχει "πάρει" με τον Άμπελ Φερέιρα λόγω Έντρικ

Χάλαντ: Τρελό! Η Γιουνάιτεντ αρνήθηκε να τον αγοράσει αντί 4 εκατ.

Τσάβι Σίμονς: Το παιδί "θαύμα" κάνει κίνηση - ματ για το μέλλον του

News 24/7

24MEDIA NETWORK