Ρεάλ: Τα έχει "πάρει" με τον Άμπελ Φερέιρα λόγω Έντρικ

Δυσαρεστημένη από τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται από τον Άμπελ Φερέιρα ο Έντρικ, φέρεται πως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo.

Palmeiras' Dudu, right, celebrates with teammate Endrick after scoring during a Brazilian soccer league match against Fortaleza in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, Nov. 2, 2022. (AP Photo/Andre Penner)
Ο Έντρικ πανηγυρίζει ένα από τα γκολ του (AP PHOTO/ANDRE PENNER)

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου έκανε δικό της η Ρεάλ Μαδρίτης βγάζοντας από τα ταμεία της ποσό ρεκόρ.

Ο λόγος για τον 16χρονο επιθετικό Έντρικ, ο οποίος αναμένεται να γίνει κάτοικος Μαδρίτης το 2024 όταν και θα έχει ενηλικιωθεί.

Η Ρεάλ παρακολουθεί στενά το νέο της μεταγραφικό απόκτημα και σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo, μόνο χαρούμενη δεν είναι από τον τρόπο αξιοποίησής του από την Παλμέιρας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, οι ιθύνοντες της Ρεάλ θεωρούν ότι ο προπονητής της βραζιλιάνικης ομάδας, Άμπελ Φερέιρα, δεν αξιοποιεί σωστά τον Έντρικ και δεν του δίνει την κατάλληλη ελευθερία στο γήπεδο χρησιμοποιώντας τον κυρίως στη θέση του φορ.

Οι Μαδριλένοι δεν πρόκειται, προς το παρόν τουλάχιστον, να παρέμβουν στο έργο του Φερέιρα καθώς γνωρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ακόμα σε στάδιο ανάπτυξης και μπορεί να βελτιώσει και άλλα στοιχεία.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο ζήτησε από τον Μπέλι τον πρώτο στόχο της Λίβερπουλ

Χάλαντ: Τρελό! Η Γιουνάιτεντ αρνήθηκε να τον αγοράσει αντί 4 εκατ.

Άστον Βίλα: Θέλει Φεράν Τόρες αλλά η Μπάρτσα ζητάει πολλά

News 24/7

24MEDIA NETWORK