Κυρία η Τσέλσι απέναντι στην Άρσεναλ για το θέμα Μούντρικ

Μία νέα διάσταση έδωσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο όσον αφορά στο ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Μιχάιλο Μούντρικ.

Shakhtar's Mykhaylo Mudryk runs for the ball during the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Oct. 5, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Μιχάιλο Μούντρικ στην αναμέτρηση της Σαχτάρ Ντόνετσκ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης AP

Ο όρος hijack έγινε ευρέως γνωστός τις τελευταίες ημέρες λόγω της μεταγραφής του Χάκπο στην Λίβερπουλ. Σημαίνει δηλαδή πως η ομάδα του Κλοπ "έκλεψε" τον παίκτη από την Γιουνάιτεντ, ενώ ο Ολλανδός έμοιαζε έτοιμος να παίξει τα επόμενα χρόνια στο Όλντ Τράφορντ.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν φαίνεται πως θα γίνει στην υπόθεση του Μιχάιλο Μούντρικ και της προσπάθειας που κάνει η Άρσεναλ για να τον πάρει από την Σαχτάρ. Η Τσέλσι, λοιπόν, είναι αυτή που παρακολουθεί τις εξελίξεις, αλλά δεν θα επιτεθεί για να αρπάξει τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι Μπλε συμπολίτες των Κανονιέρηδων θα κινηθούν για τον Ουκρανό winger εάν οι διαπραγματεύσεις Άρσεναλ - Σαχτάρ καταρρεύσουν. Θυμίζουμε πως οι Ουκρανοί αξιώνουν κοντά στα 100 εκατ. ευρώ για να δώσουν το ΟΚ στη μεταγραφή.

Δείτε το σχετικό post

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Ο ιστορικός χωρισμός και η τσέπη που κατέληξε η κολοσσιαία προμήθεια της Αλ Νασρ

Νιουκάστλ: Η αποκάλυψη του προπονητή για την περιβόητη ρήτρα του Ρονάλντο

Πόσο μόνος του είναι ο Χάλαντ στην εθνική Νορβηγίας; Μάλλον όχι και τόσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK