Λέστερ: Ο κίνδυνος υποβιβασμού φέρνει πώληση "βόμβα", οι δύο μνηστήρες

Στο κόλπο για την απόκτηση του Τζέιμς Μάντισον έχει μπει η Νιούκαστλ λίγο μετά το ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον ποδοσφαιριστή.

Leicester City players celebrate after Leicester's Kelechi Iheanacho, right, scored his side's third goal during the English Premier League soccer match between Leicester City and Tottenham Hotspur at King Power stadium in Leicester, England, Saturday, Feb. 11, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Οι παίκτες της Λέστερ AP

Εντός της ζώνης του υποβιβασμού βρίσκεται η Λέστερ μετά από αρκετά χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Premier League, κάτι που δεν αποκλείεται να οδηγήσει εκτός ομάδας πολλούς από τους ποδοσφαιριστές της στο τέλος της χρονιάς.

Ένας από αυτούς είναι και ο Τζέιμς Μάντισον ο οποίος παρά την κακή σεζόν της ομάδας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και φέτος κάτι που έχει κεντρίσει τα βλέμματα κορυφαίων ομάδων της Premier League.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται στα ραντάρ της Τότεναμ για να αποτελέσει τον αντί- Έρικσεν και ένα από τα στηρίγματα του Χάρι Κείν στην μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής δεν φέρεται επίσης να περνάει αδιάφορος και από τους ιθύνοντες της Νιούκαστλ οι οποίοι αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι να κινηθούν δυναμικά για την απόκτησή του.

Μάλιστα, παλαιότερο δημοσίευμα ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστής ζήτησε από την Νιούκαστλ περίπου 200.000 ευρώ την εβδομάδα προκειμένου να πει το "ναι".

Θυμίζουμε πως ο 26χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Λέστερ από το καλοκαίρι του 2018 όταν και αποκτήθηκε αντί 25.000.000 ευρώ από τη Νόριτς.

Διαβάστε Περισσότερα

Πότερ: Μετά την απόλυση πήγε... Μαλδίβες και ξόδεψε ποσό μαμούθ

Ρεάλ: Wonderkid του Τεν Χαχ συμμετείχε στους πανηγυρισμούς και "φούντωσε" τα σενάρια

Παρί: Έξαλλος ο Κελαϊφί, ξέσπασε και ετοιμάζεται για ραγδαίες αλλαγές

News 24/7

24MEDIA NETWORK