Πότερ: Μετά την απόλυση πήγε... Μαλδίβες και ξόδεψε ποσό μαμούθ

Διακοπές στις Μαλδίβες ξοδεύοντας 22.000 ευρώ έκανε ο Γκράχαμ Πότερ λίγο μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Τσέλσι σύμφωνα με την SUN.

FILE - Chelsea Manager Graham Potter watches during the champions League soccer match between Chelsea and Red Bull Salzburg at the Stamford Bridge in London, England, in London , England, Wednesday, Sept. 14, 2022. Chelsea has fired manager Graham Potter with the club languishing in the middle of the Premier League standings despite spending more than $600 million on players in the last two transfer windows. The team announced Potter's departure on Sunday, April 2, 2023. (AP Photo/Leila Coker, file)
Ο Γκράχαμ Πότερ στον πάγκο της Τσέλσι AP

Παρελθόν από τη τεχνική ηγεσία της Τσέλσι είναι ο Γκράχαμ Πότερ μετά από τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα που εφέραν την ομάδα στην 11η θέση της Premier League.

Ο Άγγλος τεχνικός δεν κατάφερε να πείσει τον Τοντ Μπέλι πως η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί και έτσι έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η SUN, ο Πότερ δεν έχασε ευκαιρία και λίγο μετά την αποχώρηση από τον πάγκο των Μπλε πήγε για διακοπές στις Μαλδίβες μαζί με την σύζυγο του και τα τρία τους παιδιά ξοδεύοντας μάλιστα 22.000 ευρώ.

Όλα αυτά λίγες ώρες μετά από την αποζημίωση ύψους 15.000.000 ευρώ που έλαβε μετά από την ανακοίνωση της απομάκρυνσης του από τον πάγκο.

Θυμίζουμε ότι ο Πότερ φέρεται να έχει ήδη απορρίψει πρόταση της Λέστερ ενώ νεότερο δημοσίευμα τον θέλει να βρίσκεται και στα ραντάρ της Γουέστ Χαμ εν όψει του καλοκαιριού.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Έξαλλος ο Κελαϊφί, ξέσπασε και ετοιμάζεται για ραγδαίες αλλαγές

Ρεάλ: Wonderkid του Τεν Χαχ συμμετείχε στους πανηγυρισμούς και "φούντωσε" τα σενάρια

Μουρίνιο: Ασύλληπτο! Έχει στα χέρια του πρόταση ύψους 120 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK