Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έμεινε έκπληκτος που έχασε το αγαπημένο του "παιδί"

Πως έμεινε έκπληκτος για την απόφαση του Μπόμπι Φιρμίνο αλλά οφείλει να την δεχτεί και να προχωρήσει είπε σε δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ μετά από 8 χρόνια στην ομάδα ανακοίνωσε στον Γιούργκεν Κλοπ και τους ιθύνοντες της Λίβερπουλ ο Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Ο βραζιλιάνος θέλει να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του, με τους μνηστήρες για την απόκτησή του να είναι ήδη αρκετοί, κάτι που ξεκαθάρισε και στον προπονητή του ο οποίος λέει πως ναι μεν έμεινε έκπληκτος αλλά οφείλει να σεβαστεί την απόφαση του.

"...Έμεινα έκπληκτος από την απόφαση του Μπόμπι αλλά δεν με επηρέασε. Σέβομαι πολύ την απόφαση του. Θα μπορούσε να είχε αποχωρήσει διαφορετικά Είμαι πολύ χαρούμενος με την μακρά σχέση που έχουμε αυτά τα χρόνια..."

Θυμίζουμε ότι ο Φιρμίνο είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που ο Κλοπ συνεργάζεται από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Κανσέλο: Μετά την δυσαρέσκειά του, ο Νάγκελσμαν ξεκαθάρισε τι ισχύει

Λεβαντόφσκι: Απάντησε για το μέλλον του και άφησε ερωτηματικά

Μπαρτσελόνα: Το 18χρονο wonderkid επιβεβαίωσε τα πάντα και περιμένει να εκπληρωθεί το όνειρό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK