Λίβερπουλ: Τρεις Πορτογάλοι στη λίστα του Κλοπ, αν ναυαγήσει του Μπέλιγχαμ

Για έναν εκ των Ζοάο Παλίνια, Ματέο Νούνιες και Ρούμπεν Νέβες αναμένεται να κινηθεί η Λίβερπουλ, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση Μπέλιγχαμ, όπως αναφέρει η SUN.

Liverpool's manager Jurgen Klopp looks on ahead the English League Cup soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Thursday, Dec. 22, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/JON SUPER

Έτοιμη να δώσει γη και ύδωρ προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι η Λίβερπουλ, η οποία πέρα από τις απαιτήσεις της Ντόρτμουντ έχει ως μεγάλο ανταγωνιστή για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε περίπτωση που ναυαγήσει η περίπτωση Μπέλιγχαμ, ο Γιούργκελ Κλοπ, σύμφωνα με τη SUN έχει φτιάξει μία λίστα με τρεις Πορτογάλους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις με τις ομάδες τους.

Ο λόγος για τον 27χρονο άσο της Φούλαμ, Ζοάο Παλίνια και για τους συμπάικτες στην Γουλβς Ματέο Νούνιες και Ρούμπεν Νέβες.

Ο Κλοπ αναγνωρίζει τη δυσκολία του πρωταθλήματος και εκτιμάει το γεγονός πως και οι τρεις τους είναι βασικοί στην Premier League θεωρώντας πως μ' αυτό τον τρόπο θα ανταπεξέλθουν γρηγορότερα στις απαιτήσεις της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

Αλ Νασρ : Η Αλ Ιτιχάντ "αρπάζει" μέσα από τα χέρια της τον πρώτο στόχο για παρτενέρ του Ρονάλντο

Κι όμως! Ο Γκβάρντιολ λίγο έλειψε να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με ψάρια

Γιουνάιτεντ: Έκπληξη! Θα δώσει δανεικό παίκτη - αποκάλυψη του Τεν Χαχ

News 24/7

24MEDIA NETWORK