Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει την κλοπή της χρονιάς με wonderkid 100 εκατομμυρίων

"Σφήνα" στις ορέξεις της Λίβερπουλ ετοιμάζεται να μπει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ σύμφωνα με δημοσίευμα της MIRROR.

Manchester United's manager Erik ten Hag reacts as he walks onto the pitch ahead of he soccer match between Manchester United and Melbourne Victory at the Melbourne Cricket Ground, Australia, Friday, July 15, 2022. (AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake)
Ο Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ AP

Μάχη ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να γίνει για την απόκτηση του άσου της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Λίβερπουλ να κινείται για την απόκτηση του Άγγλου το επόμενο καλοκαίρι, όντας έτοιμη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των Βεστφαλών, η MIRROR αποκαλύπτει πως έντονο ενδιαφέρον για τον Άγγλο έχει εκφράσει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του Φρένκι Ντε Γιονγκ στους "Κόκκινους Διαβόλους", ο Έρικ Τεν Χαχ έχει θέσει ως βασικό στόχο για το επόμενο καλοκαίρι την απόκτηση του Μπέλιγχαμ, έτοιμος να δαπανήσει ποσό άνω των 100.000.000 ευρώ για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ντόρτμουντ.

Διαβάστε Περισσότερα

Κβίτσα Κβαρατσχέλια: Είχε εξομολογηθεί με ποια ομάδα θέλει να κατακτήσει το Champions League

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς: Επίθεση στον Κιλιάν Εμπαπέ και τους γονείς των ποδοσφαιριστών

Λοράν: Στις ακαδημίες της Φλαμένγκο ο "νέος Ριβάλντο" που σκόραρε καταπληκτικό γκολ

News 24/7

24MEDIA NETWORK