Ρονάλντο: Οι Σαουδάραβες τον περιμένουν μέχρι 1η Ιανουαρίου

Την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Αλ Νασρ φέρεται να περιμένει στο Ντουμπάι ο Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με την MARCA.

Portugal's Cristiano Ronaldo gestures during the World Cup quarterfinal soccer match between Morocco and Portugal, at Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 10, 2022. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Ο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με το Μαρόκο AP

Τις διακοπές του στο Ντουμπάι απολαμβάνει μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Κριστιάνο Ρονάλντο και σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA ο προορισμός μόνο τυχαίος δεν είναι.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο Πορτογάλος σταρ αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Αλ Νασρ μέχρι το τέλος του χρόνου και παραμένει στο Ντουμπάι έως ότου ολοκληρωθεί η συμφωνία ώστε να ταξιδέψει μετά στη Σαουδική Αραβία.

Θυμίζουμε, ότι ο Ρονάλντο το προηγούμενο διάστημα προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης στο Βαλντεμπέμπας από το οποίο αποχώρησε όμως μετά από λίγες ημέρες με προορισμό του Ντουμπάι, με την MARCA να αναφέρει πως ο Πορτογάλος επιθυμούσε διακαώς την επιστροφή του στην παλιά του ομάδα.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα δημοσιεύματα ήθελαν τον Πορτογάλο να βρίσκεται σε ρήξη με τον μάνατζερ του Ζόρζε Μέντες γιατί δεν έχει άλλες προτεραιότητες και δεν του βρίσκει τόσο καιρό συμβόλαιο σε κάποια κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Το βίντεο που αποδεικνύει πως Γκριεζμάν και Λορίς δεν ήθελαν τον Μπενζεμά στην Γαλλία

Μπαρτσελόνα: Κλειδώνει με προσύμφωνο παικταρά και μεγάλο απόντα από το Μουντιάλ 2022

Αγκουέρο, παίζει με την φλόγα: Την είπε ξανά στον μποξέρ Κανέλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK