Νάγκελσμαν: Τρελό! Η νέα του σχέση επηρέασε την απόφαση της Μπάγερν

Η σχέση του με τη δημοσιογράφο της BILD, Λένα Βουρζενμπέργκερ φέρεται να είναι ένας από τους λόγους αποχώρησης του Νάγκελσμαν από την Μπάγερν σύμφωνα με το Sportsbible.

Bayern's head coach Julian Nagelsmann shouts to his players from the sidelines during the Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Union Berlin at the Allianz Arena in Munich, Germany, Sunday, Feb.26, 2023. (AP Photo/Alexandra Beier )
Ο προπονητής της Μπάγερν, Τζούλιαν Νάγκελσμαν AP

Την αποχώρηση του Τζούλιαν Νάγκελσμαν από τη τεχνική ηγεσία της ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου, κάτι που δεν περίμενε ούτε ο ίδιος, ενώ λίγο αργότερα οι Βαυαροί επισημοποιήσαν τη συμφωνία τους με τον Τόμας Τούχελ.

Κάποιοι από τους λόγους αποχώρησης του Νάγκελσμαν έγιναν γνωστοί άμεσα αλλά με το πέρας των ημερών στο φως της δημοσιότητας έρχονται και άλλα πράγματα που έβαλαν σε σκέψεις τους ιθύνοντες της Μπάγερν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Sportsbible, ο Νάγκελσμαν φέρεται πως τους τελευταίους μήνες διατηρούσε σχέση με την δημοσιόγραφο της BILD, Λένα Βουρζενμπέργκερ η οποία ειδικευόταν παλαιότερα στο ρεπορτάζ της Μπάγερν.

Η σχέση των δύο ανάγκασε το γερμανικό μέσο να την απομακρύνει από το συγκεκριμένο πόστο όχι όμως και από την εφημερίδα.

Σύμφωνα με τον πρώην άσο της Μπάγερν, Μάρκους Μπάμπελ, το γεγονός πως ο Νάγκελσμαν ήταν ζευγάρι με τη δημοσιογράφο, "ταρακούνησε" τα αποδυτήρια της ομάδας καθώς επικρατούσε η άποψη πως οτιδήποτε γίνει εντός αυτών θα διαρρεύσει άμεσα στις εφημερίδες.

Μάλιστα, η Βουρζενμπέργκερ αναμένεται να αποχωρήσει μέχρι το τέλος του μήνα από την BILD έπειτα από δική της πρωτοβουλία.

Διαβάστε Περισσότερα

Γαλλία: Πρώην διεθνής στήριξε δημόσια τον Μπενζεμά και ο Ντεσάμπ "ξενέρωσε"

Ρεάλ: Μέλος της χρυσής φουρνιάς... "ψήνεται" για την επιστροφή

Ομπαμεγιάνγκ: Η "εχθρός" της παλιάς του αγάπης τον θέλει, υπό έναν όρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK