Μάντσεστερ Σίτι: Αυτός είναι ο πρώτος στόχος του Πεπ για τη μεσαία γραμμή

Την απόκτηση του Ματέο Κόβασιτς έχει θέσει ως πρώτο στόχο ο Πεπ Γκουαρντιόλα εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, σύμφωνα με το Football Insider.

Manchester City's head coach Pep Guardiola sits on the bench ahead of the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι AP

Σε αναζήτηση παίκτη που θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς μόνο βέβαιο δεν μοιάζει το μέλλον του Ιλκάι Γκουντογκάν στην ομάδα

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Πεπ να στοχεύει στον Γκράβενμπεργκ Μπάγερν Μονάχου, για τον οποίο ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Γιούργκεν Κλοπ.

Σύμφωνα με το Football Insider, πρώτος στόχος του Γκουαρντιόλα είναι ο άσος της Τσέλσι, Ματέο Κόβασιτς, του οποίου το συμβόλαιο με τους μπλε "εκπνέει" το καλοκαίρι του 2024.

Ο Πεπ, όπως και η μίση Ευρώπη άλλωστε, είχε ως προτεραιότητα την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ αλλά η Ρεάλ κατάφερε να πείσει τον παίκτη και το μόνο που μένει είναι να γίνουν οι τελικές συζητήσεις με την Ντόρτμουντ, μετά από το τέλος της Bundesliga.

Ο Κόβασιτς έχει καταγράψει τη φετινή χρονιά σε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ντε Χέα: Μένει με μειωμένο συμβόλαιο αλλά κινδυνεύει

Θρύλος της Γιουναίτεντ είπε πώς αν ο Νεϊμάρ πάει στην Νιούκαστλ θα κάνει την ομάδα "τσίρκο"

Αγκουέρο: Διαφώνησε με προπονητική επιλογή του Πεπ στον ημιτελικό με την Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK