Μπάγερν: Ο Τούχελ θέλει τον βασικό στόχο της Ντόρτμουντ για αντι-Μπέλιγχαμ

Την περίπτωση του Ντάνι Όλμο τσεκάρει η Μπάγερν Μονάχου, με τον παίκτη να βρίσκεται στη λίστα και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Bayern's head coach Thomas Tuchel gives his players a thumbs up during the German Bundesliga soccer match between 1. FSV Mainz 05 and FC Bayern Munich at the Mewa Arena in Mainz, Germany, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ AP

Τον μεταγραφικό του σχεδιασμό εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου κάνει ο Τόμας Τούχελ και φέρεται πως τσεκάρει με μεγάλη προσοχή την αγορά της Bundesliga έχοντας κυκλώσει την περίπτωση του άσου της Λειψίας, Ντάνι Όλμο.

Ο Ισπανός μέσος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα και πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε και την μεγάλη αντίπαλο των Βαυαρών στην μάχη του τίτλου, Μπορούσια Ντόρτμουντ να τον εξετάζει για αντι-Μπέλιγχαμ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πλην της Μπάγερν, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη λίστα και της Ρέαλ, η οποία όμως πλέον είναι πλήρης στον χώρο της μεσαίας γραμμής καθώς Μόντριτς και Κρόος θα μείνουν για ακόμα έναν χρόνο στη Μαδρίτη ενώ στο τελικό στάδιο είναι οι συζητήσεις με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Θυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι ο Όλμο βρέθηκε πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα αλλά το deal δεν προχώρησε εξαιτίας των οικονομικών απαιτήσεων της Λειψίας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι "μπλόκαρε" την πρόταση του Ζόρζε Μέντες και το σίριαλ συνεχίζεται

Μέσι: Για συμφωνία με Αλ Χιλάλ στα 363 εκατ. ετησίως μιλούν οι Γάλλοι, τι ισχύει

Η σύντροφος του CR7 πήγε στην πισίνα με μαγιό, κόντρα στους κανόνες της Σαουδικής Αραβίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK