Ντόρτμουντ: Βρήκε τον αντί-Μπέλιγχαμ

Την περίπτωση του Ντάνι Όλμο έχει στα ραντάρ της η Ντόρτμουντ περιμένοντας ταυτόχρονα τις εξελίξεις με την περίπτωση του Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Dortmund's Jude Bellingham celebrates after scoring during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Dortmund, Germany, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Άιντραχτ AP

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την αγορά του Τζουντ Μπέλιγχαμ βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης με τις δύο πλευρές να αναμένεται να συναντηθούν ξανά το ερχόμενο διάστημα προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal.

Οι Βεστφαλοί αναμένεται να εισπράξουν από την πώληση του Άγγλου ποσό που αγγίζει τα 120.000.000 ευρώ, κάτι που τους επιτρέπει να κινηθούν δυναμικά για τον αντικαταστάτη του.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το FootMercato, η Ντόρτμουντ εξετάζει με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση του άσου της Λειψίας, Ντάνι Όλμο, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης που του έχει κατατεθεί.

Ο Ισπανός αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, η οποία επίσης έχει στα ραντάρ της τον παίκτη, ενώ στη Λειψία βρίσκεται από το 2020 όταν και δαπανήθηκε για την απόκτησή του το ποσό των 29.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταγραφικός στόχος της Λίβερπουλ "σόκαρε" την Γιουνάιτεντ και έστειλε μήνυμα αποχώρησης

Άρσεναλ: Κλείνει ο διακαής πόθος του Αρτέτα για την μεσαία γραμμή

Νταβίντ Σίλβα: Το πρώην αστέρι της Σίτι πήρε μεγάλη απόφαση για το μέλλον του

News 24/7

24MEDIA NETWORK