Μπαρτσελόνα: Ενδεκαδάτος άσος ζήτησε να φύγει επειδή παίζει σε "λάθος" θέση

Το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Μπαρτσελόνα εξετάζει ο Ζιλ Κουντέ καθώς δεν είναι ικανποιημένος από τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο Τσάβι.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez concentrates prior the start of the Spanish Copa del Rey semi final, second leg soccer match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2023. (AP Photo/Joan Mateu Parra)
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι AP

Αρκετές αλλαγές αναμένεται να γίνουν στην Μπαρτσελόνα το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς το ρόστερ είναι μεγάλο και χρειάζεται να λυθούν αρκετά συμβόλαια και να γίνουν πωλήσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ζήτημα με το FFP.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το FootMercato, ένας από τους ποδοσφαιριστές που είναι θετικός στο ενδεχόμενο αποχώρησης από τους Μπλαουγκράνα σε περίπτωση που έρθει στα γραφεία της ομάδας μία ικανοποιητική πρόταση είναι ο Ζιλ Κούντε.

Ο Γάλλος έγινε κάτοικος Βαρκελώνης το περασμένο καλοκαίρι αντί του ποσού των 50.000.000 ευρώ και παρά το γεγονός πως έχει καταγράψει 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα του Τσάβι, δεν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο Ισπανός.

Συγκεκριμένα, ο Κούντε έχει αγωνιστεί αρκετές φορές τη φετινή σεζόν ως δεξί μπακ, θέση που δεν του άρεσει και σε περίπτωση που κάποια ομάδα ενδιαφερθεί για την απόκτησή του μόνο αρνητικός δεν είναι στο ενδεχόμενο αποχώρησης.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ούτε η Μπαρτσελόνα βλέπει με κακό μάτι το ενδεχόμενο αποχώρησης του ποδοσφαιριστή καθώς η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη έχει ανέβει και επικράτει η άποψη πως μπορεί να πωληθεί με ποσό παραπάνω από αυτό που δαπανήθηκε για την αγορά του.

Πάντως, η Μπάρτσα πρόσφατα έβγαλε χρήματα από παλαιότερες αγορές της καθώς παραχώρησε τους Τρινκάο και Ουμτιτί.

Διαβάστε Περισσότερα

Εμιλιάνο Μαρτίνες: Υπόσχεται μπριζόλες και λουκάνικα στον Μέσι για να πάει στην Αστον Βίλα

Άρσεναλ: "Δένει" τον πιο ακριβό ποδοσφαιριστή της

Νιούκαστλ: Μπήκε 4αδα και έστειλε "ηχηρό" μήνυμα εν όψει μεταγραφών

News 24/7

24MEDIA NETWORK