Μυστήριο με το νέο ρόλο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην Μίλαν, κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές

Συνεχόμενα είναι τα μίτινγκ του μάνατζμεντ της Μίλαν με τον θρύλο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αναφορικά με την επιστροφή του στο κλαμπ.

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic gestures during a Serie A soccer match between AC Milan and Sassuolo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Nov. 28, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο σπουδαίος Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πήρε την απόφαση ν' αποσυρθεί από τη δράση χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερα για το μέλλον του στο ποδόσφαιρο. Φαίνεται πάντως πως ο Σουηδός θρύλος θα υπηρετήσει το άθλημα από άλλο πόστο τα επόμενα χρόνια και μάλιστα για λογαριασμό της αγαπημένης του Μίλαν.

Στην Ιταλία, πλέον, τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στο Σαν Σίρο πληθαίνουν καθώς τα Μέσα αναφέρουν συνεχόμενα ραντεβού με τη διοίκηση. Αυτό που δεν έχει βγει -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- είναι το πόστο το οποίο συζητά ο Ίμπρα για να αναλάβει δουλεύοντας για τους Ροσονέρι.

Τα ρεπορτάζ πάντως επισημαίνουν πως η Μίλαν έχει αρκετά πόστα να προτείνει στον παλαίμαχο επιθετικό. Ο Ζλάταν έχει συναντηθεί τόσο με τον ιδιοκτήτη, Γκέρι Καρντινάλε όσο και με τον CEO, Τζιόρτζιο Φουρνάλι. Ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του Ζλάταν και παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον με ποια συνθήκη θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Διαβάστε περισσότερα

Οι Ιταλοί "διώχνουν" τον Μουρίνιο και δείχνουν το φαβορί για ν' αναλάβει την Ρόμα

Αυτό είναι το αδιανόητο σπίτι με το αδιανόητο ενοίκιο που τσεκάρει ο Κέιν στο Μόναχο

Ο CEO της Σασουόλο απορεί (και καλά κάνει) που κανείς δεν έχει αγοράσει τον καλύτερό του παίκτη

News 24/7

24MEDIA NETWORK