Ντέλε Άλι: Αδιανόητο σενάριο για το μέλλον του

Την επιστροφή του Ντέλε Άλι στην Μπεσίκτας επιθυμεί ο πρόεδρος της ομάδας, Αχμέντ Νουρ Τσέμπι σύμφωνα με την DailyMail.

Tottenham's Dele Alli, right, duels for the ball with Liverpool's Joel Matip during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Dec. 19, 2021. (AP Photo/Frank Augstein)
ο Ντέλε Άλι με τη φανέλα της Τότεναμ AP

Εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν θα μείνει ο Ντέλε Άλι καθώς μπήκε σε χειρουργείο για πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Πέρα από τον τραυματισμό του, ο ποδοσφαιριστής είχε μείνει εκτός πλάνων από τον Γιουνές εξαιτίας αλλεπάλληλων παραπτωμάτων τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε εξωαγωνιστικό.

Παρά τις κακές σχέσεις που είχε με την τωρινή του ομάδα, ο Άλι φέρεται πως θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία στην Μπεσίκτας την ερχόμενη αγωνιστική περιόδο υπό έναν όρο ο οποίος δεν είναι άλλος από την αποχώρησή του από την Έβερτον.

Το συμβόλαιο του Άλι με τα Ζαχαρωτά λήγει το καλοκαίρι του 2024 με την αγγλική ομάδα να μην είναι διατεθειμένη να τον κρατήσει στο ρόστερ της είτε καταφέρει να παραμείνει στην Premier League είτε όχι.

Σύμφωνα με την DailyMail, ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Αχμέντ Νουρ Τσέμπι πιστεύει στις ικανότητες του ποδοσφαιριστή και θεωρεί πως αν η αποθεραπεία του εξελιχθεί όπως πρέπει, ο παίκτης θα βρει και πάλι τον καλό του εαυτό.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Βαλένθια χάνει το δικό της "Κβαρατσχέλια", το... κτήνος βλέπει Τσέλσι, Τότεναμ, Λέστερ

Όσιμεν: Η σύντροφός του έδωσε εντολή για την επόμενη του ομάδα

Γιουνάιτεντ: Ο Κασεμίρο έστειλε μήνυμα αγάπης στον Ντε Χέα με επική επιστολή

News 24/7

24MEDIA NETWORK