Ο Αμορίμ πάει Λίβερπουλ και ο Γκιοκέρες έμεινε στον αέρα, 100 εκατομμύρια ετοιμάζονται ήδη

Ο απόφαση του Πορτογάλου να μετακομίσει Αγγλία το καλοκαίρι προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις και υπάρχει λόγος.

(AP Photo/Armando Franca)
(AP Photo/Armando Franca) AP

Βραχυπρόθεσμο φαίνεται το μέλλον ενός παίκτη-αποκάλυψη της φετινής Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετά την επίτευξη προφορικής συμφωνίας ανάμεσα σε Λίβερπουλ και τον προπονητή της πορτογαλικής ομάδας.

Ο Βίκτορ Γκιοκέρες έχει ισχυρό δέσιμο με τον Ρούμπερν Αμορίμ. Ο τεχνικός των λιονταριών ήταν ένας από τους λόγους που ο Σουηδός επιθετικός υπέγραψε στην Σπόρτινγκ την ώρα που είχε στα χέρια του 8 προτάσεις. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Γκιοκέρες δύσκολα θα παραμείνει στην Πορτογαλία εφόσον πράγματι οριστικοποιηθεί η αποχώρηση του Αμορίμ.

Το συμβόλαιο του επιθετικού με την πορτογαλική ομάδα προβλέπει ρήτρα αποδέσμευσης με αντίτιμο τα 100 εκατομμύρια. Ο 25χρονος μετρά φέτος 36 τέρματα και 15 ασίστ σε μόλις 42 συμμετοχές και εύλογα η καταπληκτική σεζόν που διανύει έχει προσελκύσει όλα τα μεγάλα πορτοφόλια. Οι ομάδες που θα είναι σε θέση να προσφέρουν το απαραίτητο ποσό θα έχουν την ευκαιρία να πείσουν τον παίκτη για την υπογραφή του.

Η υπόθεσή του μπαίνει στον πάγο μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην ομάδα η οποία παράλληλα αγωνίζεται σκληρά για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Πορτογαλίας.

Διαβάστε περισσότερα

O Ανρί βλέπει Άρσεναλ για την κατάκτηση του Champions League ,ενόραση, αντικειμενική κρίση ή "μιλούν" τα αισθήματα

Ο ορισμός της χρυσής αλλαγής έχει όνομα, κόστισε ελάχιστα και στον τομέα του είναι ο καλύτερος του κόσμου

News 24/7

24MEDIA NETWORK