Όσιμεν: Ούτε Μέσι, ούτε Ρονάλντο, αυτόν τον παικταρά θέλει να "μιμηθεί"

Την λατρεία του για τον Ντιντιέ Ντρογκμπά εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Βίκτορ Όσιμεν ενώ δήλωσε πως θα μιλήσει με τη Νάπολι το ερχόμενο καλοκαίρι για το συμβόλαιο του.

Napoli's Victor Osimhen celebrates at the end of a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Olimpic stadium in Rome, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Οσίμεν της Νάπολι AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Εξαιρετική χρονιά πραγματοποιεί με τη φανέλα της Νάπολι ο Βίκτορ Όσιμεν καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο και βοηθώντας την ομάδα του να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Νιγηριανός επιθετικός σε δηλώσεις του μετά από το τέλος της αναμέτρησης με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στην οποία σημείωσε μάλιστα δύο τέρματα, μίλησε για τα σενάρια που τον θέλουν να είναι στόχος της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ αλλά και για το είδωλο του.

"...Το είδωλο μου είναι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Μου άρεσε να τον παρακολουθώ από μικρό παιδί. Δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Θα μιλήσω με τον ατζέντη μου αλλά και με τη Νάπολι..."

Θυμίζουμε, ότι το συμβόλαιο του Όσιμεν με τη Νάπολι έχει ισχύ μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι του 2025 με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας να ξεκαθαρίζει πως στόχος του είναι να ανανεωθεί το συμβόλαιο και αυτού αλλά και των άλλων δύο μεγάλων αστέρων της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

Ανρι: Φαβορί για προπονητής σε ομάδα γυναικών

Ντέλε Άλι: Συνεχίζεται ο κατήφορος, μετά το δημόσιο expose τον έστειλαν στην κερκίδα

Σπαλέτι: Κατηγορεί τον Πεπ για "ύπουλα παιχνίδια"

News 24/7

24MEDIA NETWORK