Όσιμεν: Τον θέλουν όλοι αλλά η Νάπολι έχει ήδη έτοιμη τη λίστα της

Τη λίστα με τους πιθανούς αντικατάστατες του Βίκτορ Όσιμεν σχηματίζει η Νάπολι καθώς μόνο απίθανο δεν είναι να αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Napoli's Victor Osimhen reacts after a goal he scored was disqualified during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 24, 2021. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Βίκτορ Όσιμεν με τη φανέλα της Νάπολι AP

Εντυπωσιακή είναι η χρονιά που διανύει η Νάπολι όντας ένα βήμα πριν από την κατάκτηση του Σκουντέτο και φτάνοντας μέχρι και την προημιτελική φάση του Champions League από την Μίλαν.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της φετινής ξέφρενης πορείας των Ναπολιτάνων είναι ο Βίκτορ Όσιμεν, ο οποίος βρίσκεται ήδη στα ραντάρ κορυφαίων ομάδων, με την Παρί Σεν Ζερμέν μάλιστα να ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση μαμούθ.

Οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας μόνο με σταυρωμένα τα χέρια δεν μένουν και έχουν φτιάξει ήδη μία λίστα με τους πιθανούς διαδόχους του Νιγηριανού φορ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere dello Sport.

Στην κορυφή των προτιμήσεων βρίσκεται ο επιθετικός της Ρόμα, Τάμι Έιμπραχαμ, ο οποίος υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο έχει βρει και πάλι τον καλό του εαυτό.

Στη λίστα επίσης βρίσκεται και το όνομα του "νέου Χάλαντ", Ράσμους Χέιλουντ, ο οποίος αποτελεί και πρώτο στόχο του Έρικ Τεν Χαχ, αλλά και αυτά των λιγότερο γνωστών στο ευρύ κοινό, Μπέτο της Ουντινέζε και Βίκτορ Μπονιφάς της Ουνιόν Σεν Σιλουάζ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μαρία Γκουαρντιόλα: Πήγε στην Ίμπιζα και "αναστάτωσε" το Instagram

Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Τεν Χαχ για αντι-Μαγκουάιρ

Λίβερπουλ: Λήγει το συμβόλαιο και του "γέρου" της ομάδας, τι λέει ο Κλοπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK