Παρί: Αυτή είναι η πρώτη επιλογή για αντι - Μέσι

Την περίπτωση του Μίκαελ Ελίζ τσεκάρει η Παρί Σεν Ζερμέν, για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με την DailyMail.

PSG's Lionel Messi reacts during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Lorient, at the Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, April 30, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί AP

Προς οριστικό διαζύγιο οδεύει η σχέση του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Αργεντίνος έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης της γαλλικής ομάδας.

Οι Γάλλοι γνωρίζουν ότι τα δεδομένα δύσκολα θα ανατραπούν και ήδη αναζητούν τον αντικαταστάτη του, με την DailyMail να αποκαλύπτει ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του Λουίς Κάμπος.

Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό της Κρίσταλ Πάλας, Μίκαελ Ολίζ, ο οποίος αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας έχοντας καταγράψει 2 γκολ και 9 ασίστ σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Παρί δεν σκοπεύει να δαπανήσει αρκετά χρήματα για τον αντι-Μέσι καθώς ήδη στο ρόστερ της υπάρχουν πολλά μεγάλα συμβόλαια, παρά το γεγονός πως παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε τον Μοχάμεντ Σαλάχ να είναι ο πρώτος στόχος σε περίπτωση αποχωρήσης του Λίο.

Διαβάστε Περισσότερα

Ροντρίγκο: Απογείωσε την απόδοσή του με το "μαγικό" δαχτυλίδι, θα εφαρμόσει την τεχνική και η Ρεάλ

Ραούλ: Φεύγει από την Ρεάλ και είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα

Τσέλσι: Ο Μεντί έκανε αλλαγή που προμηνύει αποχώρηση

News 24/7

24MEDIA NETWORK