Παρί: Στη λίστα για αντι-Γκαλτιέ και πρώην ποδοσφαιριστής της

Στη λίστα της Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κριστόφ Γκαλτίε βρίσκεται ο νυν προπονητής της Μπολόνια, Τιάγκο Μότα.

PSG president Nasser Al-Al-Khelaifi attends a press conference with Lionel Messi Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi is a "big asset" for Paris Saint-Germain from a commercial perspective, team president Nasser Al-Khelaifi said Wednesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Σε κρίση βρίσκεται η ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει να είναι τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.

Πέρα από τα αστέρια της που φέρεται πως εξετάζουν το ενδεχόμενο αποχώρησης από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα, αβέβαιο είναι και το μέλλον του Κριστόφ Γκαλτιέ.

Ο Γάλλος τεχνικός έχει χάσει την εμπιστοσύνη τόσο του Νασέρ Αλ Κελαϊφί όσο και του Λουίς Κάμπος, το μέλλον του οποίου επίσης μοιάζει αβέβαιο.

Πολλά είναι τα ονόματα που εξετάζονται ώστε να αντικαταστήσουν τον Γκαλτιέ, μεταξύ των οποίων ένας παλιός γνώριμος του Κελαϊφί αλλά και ο Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ στη λίστα βρίσκεται και ένα όνομα έκπληξη.

Ο λόγος για τον προπονητή της Μπολόνια και πρώην ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν, Τιάγκο Μότα ο οποίος χαίρει της εκτίμησης του Κελαϊφί και στο παρελθόν είχε εκτελέσει χρέη προπονητή στην u19 της γαλλικής ομάδας.

Για τα σενάρια που τον συνδέουν με την Παρί μίλησε ο Μότα λέγοντας " δεν θέλω να σχολιάσω τα σενάρια που με συνδέουν με την Παρί. Είμαι 100% συγκεντρωμένος στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας μου..."

Δείτε τη σχετική δήλωση

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Κοντά στην έξοδο ενδεκαδάτος παίκτης της

Τσέλσι: Το wonderkid που αγόρασε ίσως μείνει χωρίς ομάδα μέχρι το καλοκαίρι

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ πήρε "τρελή" απόφαση εν όψει Carabao Cup

News 24/7

24MEDIA NETWORK