Παρί: Ο Εμπαπέ από υπαρχηγός έγινε αρχηγός, η Παρί ξεκαθαρίζει τι ισχύει

Το περιβραχιόνιο του αρχηγού φόρεσε στον αγώνα της Παρί με την Ναντ ο Κιλιάν Εμπαπέ παρόλο που στην αναμέτρηση αγωνίστηκε και ο Μαρκίνιος. Ξεκαθαρίζει τα πράγματα η Παρί.

PSG's Kylian Mbappe celebrates after scoring his side's fourth goal during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Nantes at the Parc des Princes in Paris, Saturday, March 4, 2023. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην αναμέτρηση της Παρί με την Ναντ AP

Τα πατήματα της ψάχνει να βρει η Παρί Σεν Ζερμέν μετά από τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα του προηγούμενου διαστήματος.

Το κλίμα φαίνεται πως είναι καλύτερο με πιο πρόσφατη απόδειξη τη στάση των περισσότερων μετά από το ρεκόρ που κατέρριψε ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος στην αναμέτρηση με την Ναντ, όπου έφτασε τα 201 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού παρόλο που στην αναμέτρηση βρισκόταν και ο Μαρκίνιος.

Σύμφωνα με δημόσιευμα της MARCA, αυτή η εξέλιξη έφερε και παλι στο προσκήνιο το ζήτημα του αρχηγού στην ομάδα της Παρί.

Παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε τον Πρέσνελ Κιμπεμπέ να καθαιρέθηκε από την ομάδα των αρχηγών και τη θέση του να πήρε ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος αναβαθμίστηκε σε υπαρχηγός

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα ο Κιμπεμπέ βρίσκεται κανονικά στην τριάδα των αρχηγών, με την Παρί Σεν Ζερμέν μάλιστα να ξεκαθαρίζει πως και οι τρεις( Κιμπεμπέ, Εμπαπέ, Μαρκίνιος) είναι ισάξιοι στην ιεραρχία.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Παρά την ανανέωση Τσούπο - Μοτίνγκ, δύο είναι οι στόχοι για αντι-Λεβαντόφσκι

Μίλαν: Η Ρεάλ ξεκαθάρισε στον Μέντες γιατί δεν θέλει τον Λεάο

Γιουνάιτεντ: Πώς οι Κόκκινοι Διάβολοι άρπαξαν με 100Κ τον Γκαρνάτσο από την Ατλέτικο

News 24/7

24MEDIA NETWORK