Πεπ: Βάζει στην κατηγορία Μέσι και Χάλαντ τον μεγάλο αρχηγό

Πώς ο Ιλκάι Γκιουντογκάν είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει προπονήσει ποτέ στην καριέρα του ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Manchester City's head coach Pep Guardiola smiles before the English Premier League soccer match between Manchester City and Wolverhampton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Jan. 22, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι AP

Ένα βήμα πριν από την κατάκτηση μίας ακόμα Premier League βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι όντας αυτή τη στιγμή στο +1 με ένα απο την Άρσεναλ, με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η Σίτι πέτυχε δύσκολη νίκη στην αναμέτρηση με την Λιντς, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα μάλιστα να έχει μία μίνι ένταση με τον Έρλινγκ Χάλαντ καθώς άφησε το πέναλτι στον Ιλκάι Γκιουντογκάν για να κάνει το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του, με τον Γερμανό όμως να αστοχεί.

Μπορεί ο Γκιουντογκάν να αστόχησε και ο Πεπ να... καρδιοχτύπησε αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Ισπανό από το να αποθεώσει τον έμπειρο χαφ για την ευφυϊα και την εργατικότητά του, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα έναν από τους πιο ολοκληρωμένους ποδοσφαιριστές που έχει προπονήσει ποτέ στην καριέρα του.

"...Είναι τόσο έξυπνος και τόσο ανταγωνιστικός. Πιστέψτε με, είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχω προπονήσει ποτέ στην καριέρα μου. Έχει όλο το πακέτο...."

Ανάλογες δηλώσεις είχε κάνει πρόσφατα ο Πεπ και για τον Έρλινγκ Χάλαντ, παρομοιάζοντας τον μάλιστα με τον Λιονέλ Μέσι στο κομμάτι της εργατικότητας και της νοοτροπίας.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Γκιουντογκάν με την Μάντσεστερ Σίτι λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον ίδιο να έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να κάνει μία αλλαγή στην καριέρα του. Η Μπαρτσελόνα μοιάζει να είναι αυτή τη στιγμή το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ο επόμενος προορισμός του Μάρκο Βεράτι

Ντε Χέα: Τι είπε ο Τεν Χαχ για την επική του γκάφα

Ο Κομπανί ξέρει πως θα κάνει μεγάλη καριέρα: Βήμα βήμα, τόσο απλά

News 24/7

24MEDIA NETWORK