Πεπ: Απάντησε πρώτη φορά για την υπόθεση της Σίτι και σόκαρε

Πώς είναι πολύ πιθανό να υπάρχει εξαγορά για τις κατηγορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αφού πρόσφατα αποδείχθηκε η αθωότητα της Μάντσεστερ Σίτι από την UEFA, δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Manchester City's head coach Pep Guardiola sits on the bench before the English FA Cup 4th round soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium in Manchester, England, Friday, Jan. 27, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Αντιμέτωπη με σωρεία κατηγορίων βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι μετά από σειρά παραβάσεων που φέρεται να προχώρησε από το 2009 έως και το 2018.

Για τα σενάρια που θέλουν την Μάντσεστερ Σίτι να έχει παράνομες οικονομικές δραστηριότητες είχε μιλήσει το 2022 ο Πεπ Γκουαρντιόλα λέγοντας πως αν καταλάβει ότι οι ιδιοκτήτες της ομάδας του λένε ψέματα θα αποχωρήσει άμεσα.

Πλέον, ο Πεπ Γκουαρντιόλα κλήθηκε να απαντήσει για τα αποτελέσματα της τετραετούς έρευνας και στην πρώτη του τοποθέτηση δεν έδειξε να αλλάζει στάση.

Ο Ισπανός τεχνικός είπε, μεταξύ άλλων πως "...Η Μάντσεστερ Σίτι απέδειξε πως ήμασταν εντελώς αθώοι στην υπόθεση της UEFA. Γιατί να μην σκέφτομαι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εξαγορά...."

Δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις του Πεπ

Διαβάστε Περισσότερα

Βόμβα! Συμφωνία Αντσελότι με εθνική Βραζιλίας, σύμφωνα με το ESPN Brasil

Χουλκ: Μετά το viral βίντεο με τη ζυγαριά, έσπασε όλα τα κοντέρ με δύο φάουλ

Γιουνάιτεντ: Εκμεταλλεύεται "ειδικό όρο" και κινείται για παικταρά αντί μόλις 12 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK