Ράσφορντ: Εξοργίστηκε από τις φήμες για το συμβόλαιο του, τι ισχύει

Ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μην ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαιτίας των υψηλών του απαιτήσεων είναι ο Μάρκους Ράσφορντ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Manchester United's Marcus Rashford speaks to Manchester United's head coach Erik ten Hag after being substituted during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Real Betis and Manchester United at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Thursday, March 16, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Μάρκους Ράσφορντ AP PHOTO/JOSE BRETON

Σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που "εκπνέει" το καλοκαίρι του 2024 βρίσκεται ο Μάρκους Ράσφορντ.

Οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει μεταξύ τους, με τα δημοσίευματα να αναφέρουν πως η συμφωνία δεν κλείνει επειδή οι απαιτήσεις του Άγγλου είναι αρκετά υψηλές.

Αυτές οι φήμες, σύμφωνα με δημοσίευμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έχουν εξοργίσει τον Ράσφορντ ο οποίος έχει το μυαλό του μόνο στις υποχρεώσεις του με την ομάδα και θεωρεί πως θα επέλθει συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας, το προσεχές διάστημα.

Ο φορ της Γιουνάιτεντ προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας και έχει βρει ξανά τον εαυτό του με τον Έρικ Τεν Χαχ στη τεχνική ηγεσία.

Θυμίζουμε, πως παλαιότερο δημοσίευμα ανέφερε πως η Παρί το περασμένο καλοκαίρι κατέθεσε τεράστια προσφορά στον ποδοσφαιριστή για να τον αποκτήσει, καθώς τα χαρακτηριστικά του αρέσουν στον Νασέρ Αλ Κελαϊφί, χωρίς όμως εν τέλει να υπάρξει συμφωνία.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Πεπ: Ο Μπέλι του "κόβει" τα όνειρα και ανανεώνει κορυφαίο στόχο του

Μπαρτσελόνα: "Ψάχνεται" για την επιστροφή wonderkid που έγινε γνωστός λόγω... Νεϊμάρ

Ρεάλ: Ο Μπαένα έκανε μήνυση και ο Βαλβέρδε κινδυνεύει με... αποκλεισμό

News 24/7

24MEDIA NETWORK