Ρεάλ: Αυτοί είναι οι τρεις λόγοι που "πάγωσαν" τη μεταγραφή Κανσέλο

Τους λόγους που η Ρεάλ δεν κινήθηκε για την απόκτηση του Ζοάο Κανσέλο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του Athletic, Μάριο Κορτεγκάνα.

Real Madrid's president Florentino Perez waves during the official announcement of his re-election as the club's new president at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, June 19, 2017.  Florentino Perez was re-elected president as he was the only official candidate. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Την έκπληξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έκανε η Μπάγερν Μονάχου καθώς απέκτησε τον Ζοάο Κανσέλο από τη Μάντσεστερ Σίτι με τη μορφή δανεισμού χωρίς μάλιστα να δώσει χρήματα.

Οι λόγοι που ο Πεπ επέλεξε να προχωρήσει σ' αυτή τη κίνηση είναι γνωστοί αλλά στο φως της δημοσιότητας έρχονται και οι παράγοντες που οδήγησαν τη Ρεάλ να μην ασχοληθεί με την περίπτωση του Πορτογάλου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του Athletic Μάριο Κορτεγκάνα, τρεις είναι οι λόγοι που οδήγησαν τους Μαδριλένους να πάρουν την απόφαση να μην προχωρήσουν για την απόκτηση του Πορτογάλου.

Ο πρώτος είναι ότι η Ρεάλ δεν ήθελε να κάνει κάποια προσθήκη, ακόμα κι αν επρόκειτο για παίκτη σαν τον Κανσέλο, μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περίοδου καθώς αυτό μπορεί να άλλαζε τις ισορροπίες στο ρόστερ.

Ο δεύτερος είναι πως η γενικότερη στρατηγική της ομάδας τα τελευταία χρόνια βασίζεται στην αγορά πιο νεαρών ποδοσφαιριστών, με πιο πρόσφατο παράδειγμα να είναι η αγορά του Έντρικ με ποσό ρεκόρ για τα δεδομένα του συλλόγου.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση των Μαδριλένων έπαιξε και το γεγονός πως δεν υπήρχε στα σχέδια είτε αγορά είτε δανεισμός του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή και η απόκτηση του θα χαλούσε τον ισολογισμό της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

NFL, Καρλαύτης: Η συγκινητική φωτογραφία με την οικογένειά του

Βραζιλία: Με πρωταγωνιστές δύο wonderkid πολλών εκάτ. κατέκτησε κορυφαίο τρόπαιο

Ζόρζε Μέντες: Παρά τις φήμες, διαψεύδει πως πωλείται παίκτης του αξίας 80 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK