Ρεάλ: Και ξαφνικά μεγάλο φαβορί για τον Μπέλιγχαμ

Φαβορί για την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ φέρεται να είναι πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA.

England's Jude Bellingham in action during the World Cup round of 16 soccer match between England and Senegal, at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Sunday, Dec. 4, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έκανε πάταγο στο Μουντιάλ 2022 (AP PHOTO/HASSAN AMMAR)

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου καθώς δεν είναι λίγες οι ομάδες που ετοιμάζονται να βγουν στην αγορά και να ξοδέψουν αρκετά χρήματα για την απόκτηση πολλών ποδοσφαιριστών

Ένα από αυτά τα ονόματα είναι και ο Τζουντ Μπέλιγχαμ για τον οποίο οι μνηστήρες μόνο λίγοι δεν είναι και σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα φέρεται να υπάρχει μεγάλη ανατροπή στο φαβορί για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της MARCA, παρά την επιθυμία της οικογένειας του αλλά και τις φιλικές σχέσεις με τους Τζόρνταν Χέντερσον και Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ, η Λίβερπουλ δεν είναι πλέον το μεγάλο φαβορί στην υπόθεση.

Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του, όπως τουλάχιστον αναφέρει το δημοσίευμα της MARCA, έχει πλέον η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία έχει καιρό στη λίστα της τον ποδοσφαιριστή αλλά προς το παρόν δεν είχε εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Μεγάλο ρόλο σ' αυτό παίζουν και οι εξαιρετικές σχέσεις της διοίκησης της Μπορούσια Ντόρτμουντ με αυτή της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και το γεγονός πως ο μεγάλος ανταγωνιστής στην υπόθεση Μπέλιγχαμ, η Λίβερπουλ, αναμένεται να αποκτήσει τον Έντσο Φερνάντες από την Μπενφίκα αντί ενός ποσού που θα ξεπεράσει τα 100.000.000 ευρώ.

Πάντως, θυμίζουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει από καιρό κάποιες μεταγραφικές κινήσεις για τη μεσαία της γραμμή με γνώμονα το μέλλον αν και το ερχόμενο καλοκαίρι είναι πιθανό να χάσει δύο από τις βασικές μονάδες της, Τόνι Κρόος και Λούκα Μόντριτς, καθώς λήγουν τα συμβόλαιά τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Το ναι μεν, αλλά με την Παρί και το νέο συμβόλαιο

Ρονάλντο: Ο παίκτης που φορούσε το 7 στην Αλ Νασρ, άλλαξε νούμερο

Η Νάπολι σβήνει τα όνειρα των διεκδικητών του Κβαρατσχέλια

News 24/7

24MEDIA NETWORK