Ρεάλ Μαδρίτης: Γιατί κάνει στροφή η Ρεάλ στο θέμα Μπέλιγχαμ

Τον Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει θέσει ως πρώτο στόχο και η Ρεάλ Μαδρίτης αν και γνωρίζει τη δυσκολία της περίπτωσης του, καταλήγοντας ήδη σε εναλλακτική επιλογή .

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits in the bench prior the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Leipzig at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Με τον καλύτερο τρόπο έκανε ντεμπούτο στο Μουντιάλ ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, αφού και πέτυχε το πρώτο του γκολ και ήταν αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις του.

Μπορεί οι αγγλίκές ομάδες να "κλαίνε" με το εντυπωσιακό ξεκίνημα του άσου της Ντόρτμουντ αλλά δεν είναι οι μόνες.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα του Fichajes, ναι μεν έχει θέσει ως πρώτο στόχο τον Άγγλο αλλά αν η χρηματιστηριακή του αξία εκτοξευθεί κι άλλο, δεν αναμένεται να κινηθεί για την απόκτησή του αλλά θα ψάξει μία πιο οικονομική λύση.

Μία από αυτές είναι ο Γιούρι Τίλεμανς, ο οποίος διανύει την τελευταία του χρονιά στην ομάδα της Λέστερ, κάτι που η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να εκμεταλλευτεί καθώς μπορεί από τον Ιανουάριο να τον κλείσει ως ελεύθερο.

Για τον Βέλγο άσο της Λέστερ πάντως ενδιαφέρον έχουν δείξει και αρκετές ομάδες από την Premier League, αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Ο πατέρας του σκόρερ των ΗΠΑ ήταν κάτοχος Χρυσής Μπάλας και δεν έπαιξε ποτέ σε Παγκόσμιο Κύπελλο

Μουντιάλ 2022: Ο λόγος που τα ματς έχουν τον ατελείωτο

Μουντιάλ 2022: Η Τσέλσι έχει κλείσει το μεγάλο άτυχο της διοργάνωσης

News 24/7

24MEDIA NETWORK