Ρεάλ: Ο Αντσελότι απάντησε "ωμά" στο θέμα Μόντριτς και μίλησε για τον στόχο του

Πως δεν χρειάζεται να πει κάτι στον Λούκα Μόντριτς επειδή δεν τον χρησιμοποίησε ούτε λεπτό ανέφερε σε δηλώσεις του ο Κάρλο Αντσελότι.

Real Madrid's Luka Modric during La Liga soccer match between Getafe and Real Madrid in Getafe, outskirts Madrid, Spain, Saturday, Oct. 8, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Μόντριτς ψηφίστηκε κορυφαίος παίκτης το 2018 AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Για τον χρόνο συμμετοχής του Λούκα Μόντριτς ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, μετά από την αναμέτρηση κόντρα στη Λας Πάλμας ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ ανέφερε σε δηλώσεις του πως δεν έχει μιλήσει με τον Μόντριτς για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του καθώς οι παίκτες χρειάζεται να καταλάβουν ότι πρέπει να γίνεται το απαραίτητο ροτέισον.

"...Δεν έχω μιλήσει με τον Λούκα γι αυτό. Οι παίκτες καταλαβαίνουν πότε πρέπει να τους προστατεύω και να κάνω ροτέισον. Σήμερα για παράδειγμα δεν έπαιξε ούτε ο Μπέλιγχαμ. Θέλω να διατηρώ τους παίκτες στο καλύτερο δυνατό επίπεδο..."

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Μόντριτς να μην είναι ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής του και να εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ακόμα και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αν πάρει τη σχετική έγκριση από την Ρεάλ, για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ασταμάτητη Ρεάλ: Κλειδώνει άλλο ένα σπουδαίο deal βάζοντας ρήτρα "μαμούθ"

Μπάγερν: Κινδυνεύει να μείνει με έναν γκολκίπερ το ερχόμενο καλοκαίρι, τι ισχύει με Νόιερ

Γκρίλις: Επικό βίντεο δείχνει το τελετουργικό που ακολουθεί για να φτιάξει το μαλλί του

News 24/7

24MEDIA NETWORK