Ρονάλντο: Μετά από τον Τεν Χαχ τον ακυρώνει και άλλος προπονητής

Την επιλογή της απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου φέρεται να απέρριψε ο προπονητής της Τσέλσι, Γκράχαμ Πότερ σύμφωνα με δημοσίευμα της Express.

Manchester United's Cristiano Ronaldo gestures during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester United at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Nov. 6, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το περιβραχιόνιο AP PHOTO/RUI VIEIRA

Παρά το ενδιαφέρον που είχε δείξει το προηγούμενο διάστημα, διά στόματος του προέδρου της Τοντ Μποέλι για την απόκτηση του, ούτε η Τσέλσι αναμένεται να κινηθεί για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο λόγος, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Express, είναι πως ο προπονητής της ομάδας του Λονδίνου, Γκράχαμ Πότερ, δεν πιστεύει ότι ο Πορτογάλος σταρ μπορεί να ταιριάξει με το στιλ παιχνιδιού της Τσέλσι.

Όλα αυτά την ώρα που ο Έρικ Τεν Χαχ επέστρεψε στο Μάντσεστερ προκειμένου να ζητήσει από τους ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ την απομάκρυνση του Πορτογάλου από την ομάδα, μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη που παραχώρησε στον Πιρς Μόργκαν.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιατί ο Χάλαντ απέρριψε την κλεισμένη συμφωνία με την Νάπολι

Μούντρικ: Απαντάει στο δίλημμα Άρσεναλ ή Ρεάλ Μαδρίτης

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ο Λιορίς δε θα φορέσει το περιβραχιόνιο με το ουράνιο τόξο λόγω σεβασμού στο Κατάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK