Ρονάλντο: Ο μεταγραφολόγος Ρομάνο κάνει breakdown την εξωπραγματική πρόταση της Αλ Νασρ

Ο μεταγραφολόγος Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναλύει το θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέροντας πως δεν υπάρχει συμφωνία με την Αλ Νασρ.

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts while listening to the Portugal's national anthem prior the start of the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Παγκόσμιο Κύπελλο (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Το πρωί της Τετάρτης (30/11) η MARCA έριξε τη βόμβα της υποστηρίζοντας πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Νασρ η οποία φέρεται έτοιμη να του προσφέρει 200.000.000 ευρώ το χρόνο.

Η εξωπραγματική πρόταση των Σαουδαράβων (σ.σ. οι οποίοι έχουν μαζέψει καλούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους) γίνεται breakdown από τον μεταγραφολόγο και έγκυρο ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος με Tweet έγραψε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο/τελειωμένο, καθώς ο παίκτης είναι συγκεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ωστόσο, αναλύει κι άλλες παραμέτρους που έχουν το δικό τους ενδιαφέρον:

Γράφει πως μεγάλο μέρος των 200 εκατ. ευρώ το χρόνο αποτελείται απο χορηγικές συμφωνίες και δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα το τοπίο σχετικά με τα δικαιώματα εικόνας κι αν είναι εφικτό να συμφωνηθούν.

Κερδισμένος, βέβαια, σε περίπτωση ενός τέτοιου ντιλ βγαίνει και ο ατζέντης του σπουδαίου Πορτογάλου, Ζόρζε Μέντες (σ.σ. το Contra.gr έχει κάνει σχετική δημοσίευση για τον μάνατζερ).

Δείτε το σχετικό Tweet του Ρομάνο

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Αυτούς τους παικταράδες θα συναντήσει στην Αλ Νασρ

Ρεάλ: Η κρίση της Γιουβέντους άνοιξε την όρεξη του Πέρεθ για "ληστεία" αντί-Μπενζέμα

Ρονάλντο: "Βόμβα" για συμφωνία 200.000.000 ευρώ το χρόνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK