Ρονάλντο: Οι συμπαίκτες του στην Γιουνάιτεντ "μίλησαν"

Απίθανη θεωρούν την παραμονή του Κριστιάνο Ρονάλντο οι συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την πρόσφατη συνέντευξη του Πορτογάλου, σύμφωνα με το ESPN.

Cristiano Ronaldo stretches with teammate Pepe, in the background, during a Portugal soccer team training session in Oeiras, outside Lisbon, Monday, Nov. 14, 2022. Portugal will play Nigeria Thursday in a friendly match in Lisbon before departing to Qatar on Friday for the World Cup. (AP Photo/Armando Franca)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην προπόνηση της εθνικής Πορτογαλίας πριν από την αναμέτρηση με τη Νιγηρία AP

Δεν έχει τέλος το σίριαλ της σχέσης του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά από τη συνέντευξη του Πορτογάλου στον Πιρς Μόργκαν και την άμεση αντίδραση του Έρικ Τεν Χαχ, ο οποίος ακύρωσε τις διακοπές του, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση της ομάδας την άμεση αποχώρηση του, την άποψη τους για το θέμα του Ρονάλντο εξέφρασαν και οι παίκτες, σύμφωνα με το ESPN.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες των Κόκκινων Διαβόλων θεωρούν πως ο Ρονάλντο δεν θα είναι μέλος της ομάδας μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς οι ιδιοκτήτες της ομάδας σε συνεργασία με τον Έρικ Τεν Χαχ, θα του ζητήσουν να βρει άμεσα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Αυτόν τον παίκτη της "έκλεψε" η Λίβερπουλ μέσα από τα χέρια

Παγκόσμιο Κύπελλο: Πόσο κάνει μια μπυρίτσα στο Κατάρ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Οι διεθνείς της Ολλανδίας απαγορεύεται να διαλέξουν νούμερο φανέλας, άλλος το κάνει

News 24/7

24MEDIA NETWORK