Θρύλος της Γιουναίτεντ είπε πώς αν ο Νεϊμάρ πάει στην Νιούκαστλ θα κάνει την ομάδα "τσίρκο"

Πώς αν η Νιούκαστλ αποκτήσει τον Νεϊμάρ η ομάδα θα γίνει ένα τσίρκομ ανέφερε σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ.

Brazil's Neymar gestures after the World Cup group G soccer match between Cameroon and Brazil, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Friday, Dec. 2, 2022. (AP Photo/Moises Castillo)
Ο Νεϊμάρ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2022 (AP PHOTO/MOISES CASTILLO)

Την απόφαση να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι φέρεται πως έχει πάρει ο Νεϊμάρ μετά και τις αποδοκιμασίες σε βάρος του, έξω από το σπίτι του στο Παρίσι.

Ο Νέι βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού αλλά αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με την Premier League να αποτελεί προτεραιότητα καθώς κάποιες εκ των ομάδων της μπορούν να καλύψουν το βασιλικό συμβόλαιο ύψους 40.000.000 ευρώ που παίρνει στην Παρί.

Το όνομα του Βραζιλιάνου έχει συνδεθεί με τις Τσέλσι, Νιούκαστλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουναίτεντ και νυν σχολιαστή αγώνων, Γκάρι Νέβιλ να είναι ιδιαίτερα αυστήρος μαζί του.

Συγκεκριμένα, ο Νέβιλ σχολίασε το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για τον ποδοσφαιριστή λέγοντας πως αν τον πάρει, η ομάδα θα γίνει τσίρκο καθώς θα αλλοιωθεί η συνοχή της, παρόλο που ο Βραζιλιάνος είναι ένας πρωτοκλασάτος ποδοσφαιριστής.

"...Ο Νεϊμάρ είναι ένας εντυπωσιακός παίκτης αλλά νομίζω πως ο Έντι Χάουι αν τον πάρει θα έχει να διαχειριστεί ένα τσίρκο. Αυτή τη στιγμή χτίζουν θεμέλια και δεν πρέπει να το αλλάξουν. Προφανώς και θα χρειαστεί να κάνουν κάποια στιγμή πιο ηχηρές μεταγραφές και εκεί χρειάζεται γενναιότητα..."

Δείτε τη σχετική δήλωση

Διαβάστε Περισσότερα

Ντε Χέα: Μένει με μειωμένο συμβόλαιο αλλά κινδυνεύει

Γιουνάιτεντ: "Ναυαγεί" του Κέιν και ετοιμάζεται για την ακριβότερη αγορά στην ιστορία της

Αγκουέρο: Διαφώνησε με προπονητική επιλογή του Πεπ στον ημιτελικό με την Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK