Τσέλσι: Μετά τα σενάρια, ο Πότερ απάντησε για το μέλλον του

Πως ξέρει ότι βρίσκεται υπό πίεση από την μέρα που ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία της ομάδας και σίγουρα πρέπει να πάει καλύτερα, απάντησε ο Γκράχαμ Πότερ, σε ερώτηση που δέχτηκε για το μέλλον του.

Chelsea's head coach Graham Potter is interviewed before the Champions League group E soccer match between FC Salzburg and Chelsea at the Salzburg stadium in Salzburg, Austria, Tuesday, Oct. 25, 2022. (AP Photo/Florian Schroetter)
Ο Πότερ, προπονητής της Τσέλσι (AP PHOTO/FLORIAN SCHROETTER)

Μόλις τέσσερις μήνες έχει συμπληρώσει στη τεχνική ηγεσία της Τσέλσι ο Γκράχαμ Πότερ αλλά μόνο βέβαιο δεν είναι ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο "τεχνικός διευθυντής των θαυμάτων" κάλεσε σε σύσκεψη τον Πότερ και το επιτελείο του για να του αναλύσουν τα προβλήματα της ομάδας, ενώ ταυτόχρονα ο Τοντ Μπέλι φέρεται πως μιλάει με άλλους προπονητές για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Για τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται εκτός Τσέλσι ρωτήθηκε ο νυν προπονητής της Τσέλσι, λέγοντας πως είναι υπό πίεση από την πρώτη μέρα που βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, μιλάει συνεχώς με τη διοίκηση και σίγουρα πρέπει να βελτιωθούν τα αποτελέσματα.

"... Έχω μιλήσει με τους ιδιοκτήτες. Είμαι υπό πίεση εδώ και τέσσερις μήνες. Αυτό συνεχίζεται. Οι ιδιοκτήτες είναι εξαιρετικοί. Βλέπουν που βρισκόμαστε αλλά είναι και απογοητευμένοι. Πρέπει να πάμε καλύτερα. Με τα αποτελέσματα πρέπει να πείσουμε τους οπαδούς..."

Δείτε τις δηλώσεις του Πότερ

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ πήρε "τρελή" απόφαση εν όψει Carabao Cup

Παρί: Ο Κελαϊφί θέλει να συμπληρώσει τη τριάδα φωτιά με παίκτη έκπληξη

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ πήρε "τρελή" απόφαση εν όψει Carabao Cup

News 24/7

24MEDIA NETWORK