Τσέλσι: Ο "τεχνικός διευθυντής των επιτυχιών" το πήρε πάνω του

Συνάντηση με τον Γκράχαμ Πότερ και το επιτελείο του προκειμένου να αναλυθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει, είχε ο τεχνικός διευθυντής της Τσέλσι, Κρίστοφερ Βίβελ.

Chelsea's head coach Graham Potter is interviewed before the Champions League group E soccer match between FC Salzburg and Chelsea at the Salzburg stadium in Salzburg, Austria, Tuesday, Oct. 25, 2022. (AP Photo/Florian Schroetter)
Ο Πότερ, προπονητής της Τσέλσι (AP PHOTO/FLORIAN SCHROETTER)

Μία κίνηση με μεγάλο ενδιαφέρον έκανε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Τσέλσι καθώς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κρίστοφερ Βίβελ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Θυμζουμε, ότι ο Βίβελ είναι υπεύθυνος για πολλά ταλέντα που έχουν περάσει το προηγούμενο διάστημα από τις Σάλτσμπουργκ και Λειψία, μεταξύ των οποίων είναι και οι Χάλαντ και Ουπαμεκανό.

Η κατάσταση που επικρατεί στη Τσέλσι αυτή την περίοδο φέρεται πως ανάγκασε τον Βίβελ να το "πάρει πάνω του" καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του Evening Standard ηγήθηκε της συνάντησης με τον Γκράχαμ Πότερ και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.

Στη σύσκεψη ο Γερμανός ζήτησε από τον Πότερ και τους συνεργάτες του να γίνει ανάλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα τη φετινή αγωνιστική περίοδο, παρά το γεγονός πως το μέλλον του Άγγλου προπονητή μόνο βέβαιο δεν είναι.

Διαβάστε Περισσότερα

Ντάνι Άλβες: Ποια ήταν η πρώτη του αντίδραση μετά από την ανατροπή των δεδομένων

Ρονάλντο: Οι Σαουδάραβες τον έντυσαν... Σαουδάραβα

Λειψία: Πάει να πάρει τον αντι-Όσιμεν

News 24/7

24MEDIA NETWORK