Τσέλσι: Μετά τον Ομπαμεγιάνγκ, στην πόρτα της εξόδου και άλλο αστέρι της

Στην κορυφή της λίστας με τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να αποχωρήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Τσέλσι βρίσκεται σύμφωνα με το ESPN, ο Κρίστιαν Πούλισικ.

Christian Pulisic of the United States attends a press conference before a training session at Al-Gharafa SC Stadium, in Doha, Thursday, Dec. 1, 2022. (AP Photo/Ashley Landis)
Ο Κρίστιαν Πούλισικ σε συνέντευξη Τύπου AP

Ιδιαίτερα ενεργή ήταν η Τσέλσι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ξοδεύοντας ποσό ρεκόρ και πλέον καλείται να διαχειριστεί το υπεράριθμο ρόστερ που έχει στη διάθεση της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN, οι ιθύνοντες των μπλε έχουν φτιάξει μία λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να παραχωρήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ανάμεσα σ'αυτούς είναι, όπως έχουμε προαναφέρει, ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση από το MLS και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει άμεσα αλλά υπαρκτό είναι και το σενάριο επιστροφής του στην παλιά του αγάπη.

Πέρα από τον Γκαμπονέζο, στη λίστα των ποδοσφαιριστών που αναμένεται να αποχωρήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι βρίσκεται και ο Κρίστιαν Πούλισικ.

Τα μεγάλα φαβορί για την απόκτηση του Αμερικάνου σύμφωνα με το δημοσίευμα του ESPN είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Premier League, Νιούκαστλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαχ.

Διαβάστε Περισσότερα

Χουλκ: Μετά το viral βίντεο με τη ζυγαριά, έσπασε όλα τα κοντέρ με δύο φάουλ

Πεπ: Απάντησε πρώτη φορά για την υπόθεση της Σίτι και σόκαρε

Βόμβα! Συμφωνία Αντσελότι με εθνική Βραζιλίας, σύμφωνα με το ESPN Brasil

News 24/7

24MEDIA NETWORK