Τσέλσι: Ο Μπέλι παίρνει πάνω του την υπόθεση ανανέωσης του αγαπημένου του παιδιού

Την παραμονή του Μέισον Μάουντ στη Τσέλσι επιθυμεί διακαώς ο Τοντ Μπέλι και σκοπεύει να πάρει πάνω του την υπόθεση του νέου συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.

American businessman Todd Boehly attends the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 22, 2022.(AP Photo/Alastair Grant)
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Πολλές είναι οι εκκρεμότητες της Τσέλσι για το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν "τάσεις φυγής" ενώ και οι μπλε καλούνται να αποφασίσουν σε ποιους θα βαλουν πωλητήριο προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα με το FFP.

Ο Μέισον Μάουντ είναι μία από αυτές καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2024 και έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει καθώς η πρόταση ανανέωσης που έχει δεχθεί από τους μπλε δεν τον ικανοποιεί.

Σύμφωνα με το GiveMeSport, ο Μάουντ αποτελεί έναν από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές του πρόεδρου της ομάδας, Τοντ Μπέλι, ο οποίος αναμένεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του προκειμένου να αντιστρέψει το υπάρχον κλίμα.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Άγγλος μέσος άλλαξε ατζέντη προκειμένου να διαπραγματευτεί ξανά με τους μπλε και σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία να πάρει μεταγραφή στη Λίβερπουλ η οποία εδώ και καιρό έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Πάντως, ο Μάουντ παρά τη δυσαρέσκειά του από την αρχική πρόταση της διοίκησης της Τσέλσι, είναι πολύ δεμένος με την ομάδα και αν ικανοποιηθεί οικονομικά θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Λονδίνου.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Το MLS τρελάθηκε! Επινόησε ειδική φόρμουλα που πληρώνουν οι... πάντες

Ρεάλ: Ο "Ζιζού" για να επιστρέψει έβαλε όρο τον... Αζάρ

Νάγκελσμαν: Όποια ομάδα τον θέλει πρέπει να πληρώσει και την... Μπάγερν

News 24/7

24MEDIA NETWORK