Τσέλσι: Ο Πότερ έχει δώδεκα παίκτες στη λίστα του ο Μπέλι του πήρε τους επτά

Η μεταγραφική μανία της Τσέλσι ικανοποιεί τον προπονητή Γκράχαμ Πότερ ο οποίος βλέπει τις επιλογές να έρχονται μία μετά από την άλλη.

Chelsea's head coach Graham Potter is interviewed before the Champions League group E soccer match between FC Salzburg and Chelsea at the Salzburg stadium in Salzburg, Austria, Tuesday, Oct. 25, 2022. (AP Photo/Florian Schroetter)
Ο Πότερ, προπονητής της Τσέλσι (AP PHOTO/FLORIAN SCHROETTER)

Αγωνιστικά η Τσέλσι δεν έχει τρελάνει κόσμο, αλλά στο μεταγραφικό κομμάτι οι Μπλε κάνουν... παπάδες. Τους βοηθάει βέβαια και η ιδιαίτερη μανούβρα απέναντι στον FFP που τους επιτρέπει μέχρι στιγμής τις μεγάλες δαπάνες και τα πολυετή συμβόλαια και στους ποδοσφαιριστές.

Ο Γκράχαμ Πότερ ό,τι έχει ζητήσει το έχει πάρει ενώ στη μία εβδομάδα που απομένει για το κλείσιμο των μεταγραφών του Ιανουαρίου, ίσως προκύψει κι άλλη προσθήκη στο ήδη λαμπερό, νεανικό και πανάκριβο ρόστερ των Λονδρέζων.

Δώδεκα ποδοσφαιριστές έχουν παίξει για το ρεπορτάζ της Τσέλσι και οι επτά είναι παίκτες της. Συγκεκριμένα, η ομάδα έχει πάρει Μούντρικ, Ενκουνκού, Μπαντιασιλέ. Μαντουεκέ, Σάντος, Φοφανά. Κι εκκρεμούν οι Πόρο, Τουράμ, Φερνάντες, Καϊσέδο, Γκουστό. Όχι κι άσχημα...

Διαβάστε περισσότερα

Τα κορυφαία μεταγραφικά rumours της ημέρας

Ο Χάλαντ δεν είναι ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ μετά από το Μουντιάλ 2022

Ράμος: Ο λόγος της συνάντησης με τον προπονητή της Ισπανίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK