Ζαχά: Τον θέλουν... όλοι αλλά πάει για την έκπληξη

Πώς η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ρόι Χόντσον για την ανανέωση του συμβολαίου του ανέφερε σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Ρόι Χόντσον.

Crystal Palace's Wilfried Zaha reacts after missing a scoring chance during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Manchester City at Selhurst Park stadium, in London, Saturday, March 11, 2023. (AP Photo/David Cliff)
Ο άσος της Κρίσταλ Πάλας, Γουίλφριντ Ζαχά AP

Στην Κρίσταλ Πάλας αγωνίζεται από το 2015 ο Γουίλφριντ Ζαχά, αποτελώντας έναν από τους πιο σταθερούς επιθετικούς της Premier League.

Το συμβόλαιο του Ιβοριανού με την Πάλας λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν είναι λίγες οι κορυφαίες ομάδες τόσο από την Premier League όσο και από την Σαουδική Αραβία, που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Για το μέλλον του ποδοσφαιριστή μίλησε ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας, Ρόι Χόντσον λέγοντας πως παίκτης και ομάδα βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

"...Ο σύλλογος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ζαχά για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται..."

Θυμίζουμε πως παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε την Πάλας να προσφέρει στον Ζαχά πρόταση που θα τον κάνει τον ακριβότερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της ομάδας.

Ο 30χρονος φορ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 7 γκολ και 3 ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Αυτόν τον παικταρά ζήτησε ο Εμπαπέ για τη θέση του φορ

Ρονάλντο: Εκατομμυριούχος θέλει να τον φέρει στην Μπάγερν με μυθικό αντάλλαγμα

Λίβερπουλ: Ο Μίλνερ αποχωρεί έχοντας στην κατοχή του ένα μεγάλο ρεκόρ στο UCL

News 24/7

24MEDIA NETWORK