Άλλη Γιουβέντους στο PES και άλλη στο FIFA: γιατί 'κόπηκε' στα δύο

Από τη μία η αυθεντική Γιουβέντους και από την άλλη η Πιεμόντε Κάλτσιο. Θα είναι αντίστοιχα ισχυρή και στις δύο εκδόσεις η ιταλική ομάδα;

Η Γιουβέντους ως πρωταθλήτρια Ιταλίας
Η Γιουβέντους ως πρωταθλήτρια Ιταλίας AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Γιουβέντους συνεχίζει τις δαπανηρές επενδύσεις για άλλο ένα καλοκαίρι προκειμένου, πλαισιώνοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο, να φτιάξει το σύνολο αυτό που θα την (επανα)φέρει στην κορυφή της Ευρώπης - όχι μόνο για να τη διατηρήσει σ' αυτήν της Serie A. Ο 34χρονος Πορτογάλος παραμένει, για δεύτερη στη σειρά σεζόν, ο σούπερ σταρ της ιταλικής ομάδας, αυτός γύρω από τον οποίο θα περιστρέφονται όλοι οι άλλοι.

Περιστρέφεται βέβαια από νέα ονόματα. Η (περιπετειώδης) απόκτηση του Ματάις Ντε Λιχτ ήταν, ως τώρα, η μεγάλη επιτυχία της διοίκησης των 'μπιανκονέρι', οι οποίοι έχουν δώσει στον Μαουρίτσιο Σάρι ένα ρόστερ που περιλαμβάνει επίσης ως φρέσκα πρόσωπα τον Κριστιάν Ρομέρο από την Τζένοα (26 εκατ.), τον Λούκα Πελεγκρίνι από τη Ρόμα (22 εκατ.), τον Μέριχ Ντεμιράλ από τη Σασουόλο (18 εκατ.) και τους ελεύθερους Άρον Ράμσεϊ, Τζιανλουίτζι Μπουφόν και Αντριάν Ραμπιό. Ενισχύθηκε ως εκ τούτου σε κάθε θέση, πέρα από τους Πιάνιτς και Ντιμπάλα, Ματουιντί και Ντούγκλας Κόστα, Κουαδράδο, Μάτζουκιτς και Κεν.

Τούτη την ομάδα θ' απολαμβάνουν μονάχα όσοι επιμένουν, μανιωδώς, να παίζουν P(ro)E(volution)S(occer) και όχι FIFA σε gaming κονσόλες ή PC, διότι η Konami εξασφάλισε για την έκδοση 'eFootball PES 2020', την αποκλειστική χρήση και προβολή του εμβλήματος και του γηπέδου. Μάλιστα, όλοι ανεξαιρέτως οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από ειδική διαδικασία σκαναρίσματος προκειμένου ν' αποτυπωθεί μέχρι και η τελευταία λεπτομέρεια σε αντιδράσεις, μορφασμούς, ποδοσφαιρικές κινήσεις και φυσικά πανηγυρισμούς εν ώρα αγώνα.

Κλείδωσε, δε, το δικαίωμα χρήσης της εικόνας του Πάβελ Νέντβεντ ως legend φιγούρας του κλαμπ.

Την ίδια ώρα που στην ιαπωνική εταιρία πανηγύριζαν, στην EA Sports μάθαιναν τ' άσχημα μαντάτα και ενημέρωναν το κοινό τους για το τι πρόκειται ν' αλλάξει. Αναπόφευκτα θα υποχρεωθούν να εμφανίζουν στα δεδομένα τους μια ομάδα που αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα, φοράει ασπρόμαυρα και εδρεύει στο Τορίνο, αλλά δεν λέγεται Γιουβέντους. Την επονομαζόμενη Πιεμόντε Κάλτσιο. Μέχρι εκεί.

Θα είναι το ίδιο ισχυρή και στις δυο ποδοσφαιρο-εκδόσεις; Κατά την EA, η συνολική απόδοση δεν θα διαταραχθεί από την ανατροπή που τάραξε τα νερά του gaming, διότι οι ποδοσφαιριστές και τα στοιχεία που τους συνοδεύουν δεν θα θιχτούν. Τον Σεπτέμβριο θα ξέρουμε τι ισχύει και τι όχι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK