Η προπόνηση του Ολυμπιακού, η ευχή του Μπουρούση και η ατάκα του Αγγελόπουλου (VIDEOS)

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν πρόκειται πραγματικά για γούρι, ωστόσο οι αδελφοί Αγγελόπουλοι παρουσιάστηκαν και πάλι με την αθλητική τους περιβολή στην τελευταία προπόνηση πριν από τον τελικό του Final Four. Οπως και πριν από τον ημιτελικό.

Η προπόνηση του Ολυμπιακού, η ευχή του Μπουρούση και η ατάκα του Αγγελόπουλου (VIDEOS)

Οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός δείχνουν να το απολαμβάνουν. Δεν πρόκειται περί κλισέ, την πραγματικότητα μεταφέρουμε. Χαμόγελα, πειράγματα στους δημοσιογράφους, γενικότερα μία θετική αύρα από δύο ανθρώπους που γουστάρουν το μπάσκετ.

Και από ατάκες; Αλλο τίποτα. “Δεν θέλαμε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες νίκης από αυτές που έχουμε” ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. “Δεν σχεδιάζονται οι πανηγυρισμοί” ο Γιώργος στον αέρα του Sport24radio για να συμπληρώσει ο πάντα ετοιμόλογος αδερφός του: “Πάντως, αν το πάρουμε αύριο, θα ξεφύγω!

Ακούστε τις δηλώσεις των Αγγελόπουλων:

Θυμηθείτε τις... τούμπες των Αγγελόπουλων μετά το ματς με την ΤΣΣΚΑ:

Σπανούλη, εσύ σούπερ σταρ!

Οι παίκτες στο ύψος τους, σοβαροί και μετρημένοι. Ιδιαίτερα θετική εντύπωση αφήνει ο Ιωάννης Παπαπέτρου και εκτός παρκέ. Συγκροτημένος λόγος, συγκεκριμένες απαντήσεις, ώριμοι συλλογισμοί για έναν παίκτη της δική του ηλικίας. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ' αυτή τη ζωή.

Ο Βασίλης Σπανούλης, όπως ήταν λογικό, συγκέντρωσε πάνω του τα περισσότερα φλας. Με το που έγινε αντιληπτό ότι θα μιλήσει, οι κάμερες τον κύκλωσαν και οι ερωτήσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή. Από ξένους συναδέλφους πρώτα, από Ελληνες μετά, κανέναν δεν άφησε παραπονεμένο ο μεγάλος αρχηγός.

"Πλάκα μας κάνεις ρε Γιάννη;"

Για το τέλος; Μία ατάκα του Γιάννη Μπουρούση στους αδελφούς Αγγελόπουλους: “Συγχαρητήρια, δεν τα έχουμε πει χρόνια. Να κερδίσει αύριο ο καλύτερος”. O Γιώργος Αγγελόπουλος, πάντως, του απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: "Τι καλή επιτυχία ρε Γιάννη; Πλάκα μας κάνεις; Αφού είμαστε αντίπαλοι!"

Η προπόνηση του Ολυμπιακού, η ευχή του Μπουρούση και η ατάκα του Αγγελόπουλου (VIDEOS)
INTIME SPORTS

VIDEOS από την προπόνηση του Ολυμπιακού:

Διαβάστε ακόμη:

Δημήτρης Καρύδας: Play it again Bill

Τάσος Μαγουλάς: Spanoulisball

Σταύρος Καραΐνδρος: Ο μεγαλύτερος Ολυμπιακός στην ιστορία του

Θέμης Καίσαρης: Δεν χάνει γιατί δεν σας ακούει

Τσάρλυ: Ποτέ κανένα αουτσάιντερ δεν έχει σκορπίσει τόσο τρόμο

Γιάννης Ζωιτός: Ούτε να τον αγοράσει δεν μπορεί, όχι να τον νικήσει

News 24/7

24MEDIA NETWORK