Με ποιους παίζει ο Ολυμπιακός πριν και μετά τους αγώνες του Champions League

Από το Σεπτέμβριο μέχρι το Δεκέμβριο το πρόγραμμα του Ολυμπιακού θα είναι όπως κάθε χρόνο απαιτητικό με διαδοχικά παιχνίδια εντός κι εκτός συνόρων. Με ποιους όμως παίζουν οι "ερυθρόλευκοι" πριν και μετά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια τους;

Με ποιους παίζει ο Ολυμπιακός πριν και μετά τους αγώνες του Champions League
INTIME SPORTS

Στις 15 ή 16 Σεπτεμβρίου θ' αρχίσει τις υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League και μέχρι τις 8/9 Δεκεμβρίου έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τον συνδυασμό των ευρωπαϊκών αγώνων με αυτούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Παραμονές του πρώτου ματς που θα δώσουν οι πρωταθλητές Ελλάδα στη "διοργάνωση των αστέρων" θα παίξουν με τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη, ενώ ακολούθως θα ταξιδέψουν στην Ξάνθη για την αναμέτρηση στα Πηγάδια.

Πριν από το δεύτερο παιχνίδι της (29-30 Σεπτεμβρίου) η ελληνική ομάδα θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα και μετά θα πάει στην Τούμπα για το πρώτο δικό της ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (λογικά 4/10).

Η τρίτη αγωνιστική του Champions League (20-21/10) θα διεξαχθεί μεταξύ του εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ και την εκτός έδρας αποστολή στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, σε μια επίπονη εβδομάδα, ενώ το τέταρτο ευρωπαϊκό ματς (3-4/11) θα μεσολαβήσει μεταξύ του ταξιδιού στη Βέροια (αν αυτή είναι η ομάδα Β) και του αγώνα με τον Ηρακλή στο Φάληρο.

Με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός παίζει πριν από την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των ομίλων, ενώ ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, σ' έναν εξίσου απαιτητικό συνδυασμό.

Τέλος, οι Πειραιώτες θ' αντιμετωπίσουν τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή προτού ολοκληρωθεί το πρόγραμμα του ομίλου και θα ολοκληρώσουν τις διαδοχικές υποχρεώσεις με τον Παναιτωλικό εντός.

Διαβάστε ακόμη:

Η κλήρωση της Super League: Ντέρμπι από νωρίς στην Τούμπα

News 24/7

24MEDIA NETWORK