Η Παρί θέλει το μπαμ με τον Γκάβι, παρά την πρόσφατη αποτυχία οι Γάλλοι συνεχίζουν ακάθεκτοι

Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ πιθανό να δεχθεί άλλη μία κρούση για ποδοσφαιριστή της από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Barcelona's Gavi celebrates after scoring his side's third goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Mallorca at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 28, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
(AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιθυμεί να αποκτήσει έναν ανερχόμενο, μα συνάμα πολύ σημαντικό παίκτη της Μπαρτσελόνα. Ο μέσος τον Καταλανών έχει μπει στο στην λίστα των Παριζιάνων και από ότι φαίνεται, η αποτυχία της υπόθεσης Γιαμάλ δεν τους "έκοψε" τον αέρα.

Σύμφωνα με την γαλλική L'Equipe, ο Γκάβι είναι το όνομα το οποίο έχει επιλεχθεί για να αναβαθμίσει τον άξονα της ομάδας του Λουίς Ενρίκε. Φυσικά, η απόκτηση του 19χρονου δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Η Μπαρτσελόνα δεν δείχνει πρόθυμη να συζητήσει για τον μέσο, ενώ να σημειωθεί πως η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη είναι στο 1 δισεκατομμύριο.

Η μόνη περίπτωση να προκύψει πώληση του Γκάβι είναι να χειροτερέψει η οικονομική κατάσταση του συλλόγου σε βαθμό επικίνδυνο. Όπως γίνεται αντιληπτό, μία τέτοια συνθήκη δεν εξαρτάται από τους πρωταθλητές Γαλλίας. Ενδεικτικό στοιχείο που επιβεβαιώνει τον βαθμό δυσκολίας της υπόθεσης είναι τα λόγια του Τσάβι: "Ο Γκάβι πρέπει να μείνει, πρέπει να είναι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας στο μέλλον. Πάντα μιλάμε για αποχωρήσεις, αλλά ο Γκάβι πρέπει να είναι το μέλλον της Μπάρτσα".

Να υπενθυμίσουμε πως Ο Γκάβι είναι επί του παρόντος εκτός με τραυματισμό στον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο και δεν θα αγωνιστεί όταν η ομάδα του θα αντιμετωπίσει την Παρί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Φέλιξ πιστεύει πως κατάφερε να πείσει τον Μπερνάρντο Σίλβα, οι συνθήκες που επικρατούν με Μπαρτσελόνα

Ο Ρονάλντο έγινε έξω φρενών, πήρε κόκκινη κάρτα, χτύπησε αντίπαλο και έκανε χειρονομία σε διαιτητή

News 24/7

24MEDIA NETWORK