Έφεση για Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε έφεση στο Ελεγκτικό Συνέδριο κατά της απόφασης να μπλοκαριστεί η σύμβαση με την Περιφέρεια Αττική, που αφορά κονδύλι 7.000.000 ευρώ για την ανάπλαση του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Έφεση για Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός
leoforos.jpg INTIME SPORTS

Σύμφωνα με την Πράξη 381 του θερινού Ε' Κλιμακίου, η επιχορήγηση που έχει υπογραφεί από τον πρώην περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό κρίθηκε μη σύννομη, κάτι που έβαζε εμπόδια στα σχέδια των "πρασίνων" για το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είχε προσφύγει στο Ελεγκτικό Συνέδριο, ζητώντας την ακύρωση της πρωτόδικης απόφασης, ωστόσο το ΣΤ' Τμήμα απέρριψε την προσφυγή του.

Ως εκ τούτου, το "τριφύλλι" πραγματοποίησε το τελευταίο νομικό βήμα, την κατάθεση αίτησης αναθεώρησης που θα εκδικαστεί από τη Μείζονα Επταμελή Σύνθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Οποιαδήποτε κι αν είναι η σχετική απόφαση, πάντως, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ανακοινώσει από τα μέσα Δεκεμβρίου ότι "τα βελτιωτικά έργα στη Λεωφόρο θα προχωρήσουν κανονικά", με στόχο στην έναρξη της σεζόν 2015-2016 να έχει ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο εργασιών.

Διαβάστε ακόμη

Κανονικά τα έργα στη Λεωφόρο

Δημοσίευμα για απόρριψη της προσφυγής του Παναθηναϊκού

Ενέκρινε τις "γηπεδικές" συμβάσεις η Περιφέρεια

Επιστολή Παναθηναϊκού στη Δούρου

"Κόκκινο" οριστικά από το Ελεγκτικό στην επιχορήγηση για Λεωφόρο

"Έκοψαν" το κονδύλι για την αναβάθμιση της Λεωφόρου

Εγκρίθηκε το κονδύλι για την Λεωφόρο

Η παρουσίαση της νέας Λεωφόρου (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK