Μπαρτσελόνα: Το FFP την αναγκάζει να βάλει "πωλητήριο" σε ενδεκαδάτο άσο, η Άρσεναλ το φαβορί

Θετική στο ενδεχόμενο πώλησης του Ραφίνια με ένα ποσό κοντά στα 55.000.000 ευρώ φέρεται πως είναι η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Insider, με την Άρσεναλ να είναι βασική υποψήφια για την αγορά του.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives a thumbs up before a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα SUNDAY, OCT. 9, 2022. (AP PHOTO/JOAN MONFORT)

Πολλά είναι τα προβλήματα που πρέπει να λύσει η Μπαρτσελόνα εν όψει του ερχόμενου καλοκαιριού και αφορούν κυρίως το ζήτημα του FFP.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε στους μπλαουγκράνα πως πρέπει να προχωρήσουν σε πωλήσεις προκειμένου να μπορέσουν να δηλώσουν τον Γκάβι στην πρώτη ομάδα αλλιώς υπάρχει ο κίνδυνος ο ποδοσφαιριστής να μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, με κορυφαία ομάδα να "βολιδοσκοπεί" την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Insider που αναπαράγει και το GOAL, ένας από τους ποδοσφαιριστές που είναι από τους βασικούς υποψήφιους για να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι είναι ο Ραφίνια.

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, η Μπαρτσελόνα δεν θα ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή με ένα ποσό κοντά στα 55.000.000 ευρώ, όσα δηλάδη ξόδεψε η ισπανική ομάδα για να τον αποκτήσει από την Λιντς το περασμένο καλοκαίρι.

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή φέρεται πως έχει δείξει η Άρσεναλ, η διοίκηση της οποίας έχει δώσει το πράσινο φως στον Μικέλ Αρτέτα να προχωρήσει στις κατάλληλες εισηγήσεις προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στα ψηλά σκαλιά της Premier League.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε μεγάλη υπέρβαση εν όψει καλοκαιριού

Τσάβι: Θέλει να γίνει με τον Μέσι ότι με τον Τζόρνταν

Τούχελ: Έκανε τρελή αποκάλυψη για το ραντεβού απόλυσης με την Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK