Τσέλσι: Μπαίνει "σφήνα" στον βασικό στόχο της Γιουνάιτεντ για την επίθεση

Την περίπτωση του Λαουτάρο Μαρτίνες εξετάζει με μεγάλο ενδιαφέρον η Τσέλσι σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Insider. Αρέσει και στον Τεν Χαχ ο ποδοσφαιριστής.

American businessman Todd Boehly attends the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 22, 2022.(AP Photo/Alastair Grant)
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Δεν έχει τέλος η κατηφόρα για την ομάδα της Τσέλσι τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα αυτή τη στιγμή να βρίσκεται μόλις 9 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού όντας στη 12η θέση της βαθμολογίας της Premier League.

Ο Τοντ Μπέλι στη σύντομη θητεία του στην ομάδα έχει κάνει ουκ ολίγες μεταγραφές, δαπανώντας μάλιστα ποσό ρεκόρ ενώ έχει προχωρήσει και σε αρκετές αλλαγές προπονητών, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να είναι αυτός που έχει αναλάβει να διαχειριστεί την κατάσταση και τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για την έναρξη της συνεργασίας του με την ομάδα από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Τσέλσι αναμένεται να ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις εν όψει καλοκαιριού, παρά τις αρκετές μεταγραφές του χειμώνα, με βασικό της μέλημα την ενίσχυση της γραμμής κρούσης καθώς ένας από τους λόγους της κακής φετινής πορείας είναι η αναποτελεσματικότητα στο γκολ.

Όπως αναφέρει σε δημοσιευμά του το Football Insider, οι μπλε έχουν ψηλά στη λίστα τους για το ερχόμενο καλοκαίρι, για την ενίσχυση στη θέση του φορ, την περίπτωση του άσου της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες, τον οποίο μάλιστα εξετάζει σοβαρά και ο Έρικ Τεν Χαχ.

Ο Μαρτίνες, παρά το μέτριο Μουντιάλ που έκανε με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής, εντυπωσιάζει με την Ίντερ έχοντας 23 γκολ και 9 ασίστ σε 48 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Πάντως η Τσέλσι για να κινηθεί για τον Λαουτάρο χρειάζεται να προχωρήσει στην πώληση ή τον δανεισμό του Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρ,ι ενώ από τον χειμώνα έχει κλείσει και τον Ενκουνκού.

Πάντα στο προσκήνιο υπάρχει και η περίπτωση του Φέλιξ, για τον οποίο όμως η Ατλέτικο αξιώνει ένα ποσό περίπου στα 90.000.000 ευρώ για τον παραχωρήσει.

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Παίκτης "αρνήθηκε" να πανηγυρίσει το γκολ του Φιρμίνο, οι δύο λόγοι

Άστον Βίλα: Με εντολή Έμερι ταράζει τα νερά με δύο κινήσεις από το πάνω ράφι

Μέσι: Ζητήσε δημόσια συγγνώμη και θέλει να μιλήσει με Κελαϊφί

News 24/7

24MEDIA NETWORK