Οριστικό: Στον Ολυμπιακό ο Παπανικολάου!

Σίριαλ τέλος! Η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε και επίσημα ότι δεν ματσάρει την προσφορά και ο Κώστας Παπανικολάου επιστρέφει στον Ολυμπιακό!

Οριστικό: Στον Ολυμπιακό ο Παπανικολάου!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Ολυμπιακό ο Παπανικολάου! ο γενικός διευθυντής των "μπλαουγκράνα", Ζοάν Κρέους, ενημέρωσε μέσω συνέντευξης Τύπου -το απόγευμα της Τρίτης- ότι η Μπαρτσελόνα δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος να ματσάρει την πρόταση των Πειραιωτών και δεν θα ασχοληθεί με την περίπτωσή του. Όπερ σημαίνει πως ο 25χρονος φόργουορντ θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

"Δεν ήταν οικονομικό το θέμα"

"Το σκεφτήκαμε πολύ. Δεν ήταν θέμα χρημάτων. Ηταν θέμα αγωνιστικό, δεν θέλαμε να κάνουμε αλλαγές στην ομάδα" , τόνισε μεταξύ άλλων ο παράγοντας της Μπαρτσελόνα και πρόσθεσε: Δεν ήταν σημαντικό επιχείρημα για εμάς ότι θα δυναμώσει ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Παπανικολάου".

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ήδη συμφωνήσει με τον Κώστα Παπανικολάου για συμβόλαιο 2,5 ετών έως και τον Ιούνιο του 2018, με τις οικονομικές απολαβές να είναι 250.000 ευρώ για το υπόλοιπο της σεζόν και 1.100.000 ευρώ για τις δύο ερχόμενες χρονιές. Πλέον, απομένει η επίσημη ανακοίνωση της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ.

Παίζει στο ντέρμπι

Ο Κώστας Παπανικολάου ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα και έχει δικαίωμα -εφόσον είναι έτοιμος αγωνιστικά και δηλωθεί- να παίξει στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Στην Ευρωλίγκα, έχει δικαίωμα να παίξει στον β' γύρο του Top-16, δηλαδή την 8η αγωνιστική. Για την ιστορία, εκείνη την αγωνιστική ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Μπαρτσελόνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τάσος Μαγουλάς: Διορθώνοντας δύο λάθη

Σωτήρης Γεωργίου: Ο Παπανικολάου δεν ήθελε Παναθηναϊκό

Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή Παπανικολάου

"Μπάρτσα, μην ακούς!"

"Δεν επιστρέφει στην Μπαρτσελόνα ο Παπανικολάου"

News 24/7

24MEDIA NETWORK