Φαν Πέρσι: "Θα έπρεπε να τους νικήσουμε 3-0"

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον τρόπο που αγωνίστηκε ο ίδιος αλλά και οι συμπαίκτες του εμφανίστηκε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έπρεπε να έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό με 2 ή 3-0.

Φαν Πέρσι: "Θα έπρεπε να τους νικήσουμε 3-0"

Συγκεκριμένα ο Φαν Πέρσι τόνισε: "Οι συμπαίκτες μου βρίσκονται στις θέσεις που προσπαθώ να παίξω. Αυτό μου κάνει πολύ δύσκολο το έργο μου. Έτσι, πρέπει να αλλάξω την τακτική μου και να βγαίνω από τη ζώνη παιχνιδιού μου. Παίζουμε πολύ αργά και δημιουργούμε λίγες ευκαιρίες", τόνισε ο Ολλανδός επιθετικός σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

Στη συνέχεια έσπευσε να υπερασπιστεί τον Ντέιβιντ Μόγιες τονίζοντας: "Δουλεύει σκληρά, όπως κι εμείς. Καμιά φορά παίζουμε καλά, αλλά όχι πάντα. Δεν είμαστε τυχεροί. Είναι εύκολο να δείχνεις κάποιον με το δάχτυλο, αλλά δεν είμαι έτσι. Πρέπει να βελτιωθούμε. Με όλο το σεβασμό, θα έπρεπε να νικήσουμε αυτήν την ομάδα με 2-0 ή 3-0".

Δείτε την εκπομπή Super BALL με σχόλια, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε ακόμη:

Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0

Φαν Πέρσι: "Έπρεπε να τους νικήσουμε 3-0"

Τσόρι Ντομίνγκεζ: "Να έρθουν και άλλες επιτυχίες"!

Κρατάει τη 12η θέση της UEFA η Ελλάδα

Κάρικ: "Απογοητευτική νύχτα για μας"

Κάμπελ: "Ένα γκολ και στο Μάντσεστερ"

Ο ξένος Τύπος για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού

Μόγες: "Δεν αξίζαμε τίποτα"

Εικόνες από τον "ερυθρόλευκο" θρίαμβο επί της Γιουνάιτεντ

Κιν: "Μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου για την Premier"

Μίτσελ: "Κάνει λάθος όποιος νομίζει ότι έχουμε πλεονέκτημα"

Μαρινάκης: "Σαν να έχει έρθει 0-0"

News 24/7

24MEDIA NETWORK